FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Neţoiu le dă speranţe fanilor olteni: ”La Dinamo nu mai revin, poate reînvii Ştiinţa”

La ultimul meci ca patron în Bănie, în 2002, Ştiinţa a învins cu 2-1 pe FC Național, ajutînd Dinamo să ia titlul
La ultimul meci ca patron în Bănie, în 2002, Ştiinţa a învins cu 2-1 pe FC Național, ajutînd Dinamo să ia titlul

Articol de - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 decembrie 2011 20:33

Neţoiu a dezvăluit că discută pentru un proiect cu Primăria din Bănie ca să refacă Universitatea Craiova.

Gigi Neţoiu e pregătit să se întoarcă în fotbalul românesc! Ca investitor, dar nu la Dinamo, de unde a plecat în vara 2006, ci la Craiova, pe care a părăsit-o în urmă cu aproape un deceniu. "Am discutat cu primarul Antonie Solomon vizavi de un proiect la stadion, care să înceapă în primăvară, apoi o să mai vorbim şi despre posibilitatea creării unei noi echipe a oraşului. Craiova merită să aibă o formaţie puternică în prima ligă. La Dinamo nu cred că mă mai întorc, acolo sînt alţi şefi... Le doresc succes şi să cîştige campionatul!", a declarat ieri Comandantul.

Referitor la şansele roş-albilor de a lua titlul, Neţoiu a punctat: "Le mai trebuie 2-3-4 transferuri în iarna asta ca să reziste şi să spere la campionat. Dinamo a avut şi şansă în cîteva meciuri, însă, în linii mari, a fost cea mai constantă echipă, n-a ajuns întîmplător pe poziţia întîi. Suporterii se vor întoarce la stadion dacă vor avea parte de fotbal de calitate. Să joace echipa bine şi-atunci va fi şi arena plină".

"E bine şi pentru Dinamo că Steaua aduce puncte din cupele europene. De realizările roş-albaştrilor vor profita toate cluburile din România" (Gigi Neţoiu)

Luat de acum, vine la vară
Dinamoviştii sînt mai mult decît interesaţi de a-şi asigura serviciile lui Alexandru Maxim, 21 de ani, de la Pandurii, mijlocaş ofensiv ce poate evolua atît în dreapta, cît şi în stînga. Roş-albii l-au invitat pe directorul general al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, la negocieri, intenţia lor fiind aceea de a-l achiziţiona de acum pe tînărul fotbalist, dar el să vină de la vară să joace în Ştefan cel Mare, pînă atunci să stea la Tîrgu-Jiu. Maxim a marcat un gol şi a dat două pase decisive în 10 meciuri, finalul de sezon remarcîndu-l în mod special.

Chiacu şi şpriţul
"Cîinii" au efectuat, oficial, primul transfer. E o revenire, după un împrumut, a lui Hristu Chiacu, 25 de ani, mijlocaş care a jucat în toamnă 7 meciuri pentru Ceahlăul. Nemţenii renunţă la fotbalist, susţin surse din cadrul grupării moldovene, şi din cauza escapadelor bahice ale machedonului. "Ar fi putut fi un jucător bun, care ar fi avut trai la Piatra-Neamţ, dacă era corect şi o lăsa mai uşor cu paharul. Mai atrăgea şi pe alţii după el", au comentat "plăieşii".

Rednic laudă
Antrenorul care a adus ultimul titlu de campion în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic, este impresionat de evoluţia roş-albilor în sezonul de toamnă: "N-aş fi crezut că vor rezista pe locul 1. Bravo fotbaliştilor şi antrenorilor! Dacă vor mai aduce 3-4 jucători vor rezista pe primul loc, cred că vor fi favoriţi la cîştigarea titlului. Formează cea mai omogenă echipă, ştiu ce vor de la viaţa de sportiv".

Inbox
- Astăzi după-amiază, la ora 16:00, dinamoviştii vor împărţi cadouri copiilor de la club şi tuturor puştilor care vor veni la stadion, chiar pe terenul central. Va fi şi o sesiune de autografe, dar şi un foc de artificii.
- S-au fixat şi amicalele din al doilea stagiu din Antalya, din perioada 4-15 februarie. Se joacă din două în două zile, începînd cu 6 februarie. Adversari: Zimbru Chişinău (Moldova, locul 3), ŢSKA Sofia (Bulgaria, locul 2) sau Buducnost (Muntenegru, locul 1), Ludogoreţ (Bulgaria, locul 1), Videoton (Ungaria, locul 3) şi Steaua Roşie Belgrad (Serbia, locul 2).

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
fanatikgmi
fanatikgmi  •  21 Decembrie 2011, 10:37

Niciodata nu vom accepta alta echipa in Craiova, in afara de Universitatea. Netoiu dute tati la balamuc, cu tot cu primarul lautar. Cine va accepta noua echipa nu poate fi de-al nostru, nu putem iubi o echipa aparuta pste noapte, noi nu suntem cum bate vantul, nu am fost si nici nu vom fi! De ce am luptat cu Netoiu, Staicu si acuma ne luptam cu Mititelu? va zis eu, pentru Universitatea Craiova si din cauza asta o alta echia in Craiova nu va prinde. Datorita performantelor Universitatea este iubita in toata tara, ne mandrim cu aceasta ehipa peste tot si nu vom acceptasa dispara detoto si in locui ei sa ia nastere o afacee care oricum o sa moara in cati va ani. Stiinta suntem noi!

darkdark
darkdark  •  21 Decembrie 2011, 10:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Gresit. Nu a vandut a donat jucatorii. Cat despre Liga 2, am jucat acolo dupa prima promovare in Liga 1 un an din 47. Nu cred ca suntem asa obisnuiti cum crezi tu.

mond
mond  •  21 Decembrie 2011, 10:26

Nu visati , fratilor , Stiinta nu prezinta interes pt "hoitul" asta . Ar insemna sa cheltuie fara sa castige nimic o perioada , ceea ce e utopic . Daca ar fi spus asta acum cateva luni , credeam si stim si de ce , dar acum prosteste , batjocoreste si le rade in fata suporterilor suferinzi ai Stiintei . Nu vedeti ca va ia la misto ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează