FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ninu: "Aş juca şi portar numai să rămîn la Steaua!" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Împrumutat de Steaua la Farul în returul ediţiei precedente de campionat, Ducu Ninu mărturiseşte că îşi doreşte să revină în Ghencea şi se declară dispus să acopere orice post e nevoie pentru a continua alături de roş-albaştri.

"Ne trebuie un antrenor care să se impună în vestiar, care să ne lege de patron şi de suporteri. Noul tehnician ştie pe cine să se bazeze, nu îmi permit să-i dau sfaturi. Lotul Stelei e bun, chiar dacă echipa a terminat pe 5, cu puţină atenţie puteam încheia sezonul mai sus.

Cel mai bun randament îl dau ca fundaş central, dar joc oriunde în linia de fund. Aş putea să evoluez şi ca portar, important pentru orice jucător este să rămînă în Ghencea!", a spus Ninu la sportro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
massimomaccarone
massimomaccarone  •  09 Iunie 2010, 12:30

Ar face orice ca să joace la Steaua : şi în limbă ar juca, important e să joace la Steaua! Şi, într-adevăr, cu puţină "atenţie", putea Steaua să termine mai sus! "Atenţie" însemnând "prime" pentru victoria adversarului contracandidatului, gen "U" Cluj ("valiza"), "prime" pentru înfrângerea în faţa Stelei a adversailor acesteia etc.; cu un pic de asemenea "atenţie", Steaua putea termina mai sus!

dragosdixit
dragosdixit  •  09 Iunie 2010, 12:08

Frumoasa declaratie :) Lingusitoare, dar frumoasa. Bravo Ninu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează