FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Nou-promovatele în colaps » Viitorul, Severin, CSMS Iaşi şi Bistriţa ocupă ultimele locuri din clasament!

Viitorul nu mai sperie pe nimeni
Viitorul nu mai sperie pe nimeni

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 12:25

După 24 de etape ale Ligii 1, echipele care au promovat în vară o duc foarte rău: Gloria Bistriţa, CS Severin, CSMS Iaşi şi Viitorul ocupă ultimele locuri din clasament.

Cu ambiţii mari, cele patru grupări nu au reuşit să facă faţă în Liga 1. După un tur reuşit, Viitorul şi-a pierdut din ritm şi a căzut sub linia retrogradării. În schimb, celelalte trei echipe venite din Liga B au fost mai mereu abonate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Diferenţa uriaşă de valoare din primele două eşaloane se reflectă şi în evoluţia echipelor care fac pasul spre fotbalul mare. De regulă, acestea revin în liga secundă după un singur sezon petrecut pe prima scenă. Este şi cazul Mioveniului şi a Voinţei, echipe care au retrogradat imediat în ediţia precedentă a Ligii 1.

Din promovatele din ultimii doi ani, Petrolul e singura echipă care a reulit să se impună, fiind în prezent implicată în lupta pentru cupele europene. În schimb, Chiajna şi Ceahlăul tremură şi ele pe locurile 13, respectiv 14.

Vezi AICI clasamentul Ligii 1!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
id45
id45  •  05 Aprilie 2013, 18:57

Mai marii specialisti ai campionatului , a industriei , a culturii etc deja fac bilantul ligii .... e grav , si fotbalul l-am virusat cu prostie .... nu vi se pare greu sa faci fata 5-6 etape cu echipe de top , sperand sa aduni ceva , ceva .... nu se pune problema ''' abonatelor'' care TREBUIE sa castige meciul oricum cu echipa x , de.. eu mare mafiot bastan ce am bagat bani murdari in echipa x , nu trebuie sa am probleme cu acea echipa , nu .... si totul decurge normal ... cu ajutorul lui x , echipa se duce in cupe , unde este varza , dar sefu e multumit daca totul merge conform planului ... iar acea echipa corecta dtpdv . retrogradeaza in B , deoarece a jucat corect - curat - murdar !!!

soarerodion
soarerodion  •  05 Aprilie 2013, 14:43

Viitoul se salveaza :) !!! Pariez !!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  05 Aprilie 2013, 14:24

”Viitorul” e la un pas de ”trecut” :))) Ce nume tîmpit dat unei echipe de doi lei :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează