FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Nu a convins şi a ajuns rezervă la Petrolul » O promisiune importantă pentru fani: "Zicu va ridica tribunele în picioare"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 22:50

Ianis Zicu a fost transferat în această iarnă la Petrolul, dar mijlocaşul ofensiv nu a convins pînă acum, iar în ultimele etape a fost chiar rezervă la gruparea prahoveană.

Chiar şi în aceste condiţii, Răzvan Lucescu are în continuare încredere în jucătorul pe care l-a mai antrenat şi la Rapid şi a făcut o promisiune:

"Mourinho a zis un lucru foarte realist: «Nu sînt Harry Potter, nu am bagheta să fac schimbări peste noapte». Un exemplu este Ianis Zicu, îl ştiu foarte bine, trebuie să fii alături de el. La Rapid a început mai greu, iar apoi a jucat excelent şi a marcat multe. La Timişoara a fost chiar şi mai dificil, a fost foarte contestat la început, dar a devenit golgeterul echipei într-un sezon extraordinar.

El mai are contract şi în sezonul viitor şi vă spun că va ridica tribunele de la Ploieşti în picioare. Nu ştiu dacă acum sau în sezonul viitor", a explicat Lucescu la Digisport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
elder00
elder00  •  04 Aprilie 2014, 07:58
Postat de valiza.epo pe 04 Aprilie 2014, 06:36

Aducerea lui Mutu si Zicu a fost doar o chestie de imagine. Nu cred ca se astepta cineva ca cei doi sa si joace fotbal la Ploiesti.

mda, bine ca ridica MM tribunele in picioare cand va injura si va lua la bataie cu gorilele oierului.

widoqq
widoqq  •  04 Aprilie 2014, 07:30

Zicule, trebuia sa vii la Timisoara! Aici ti ai relansat cariera, iti mai amintesti? Publicul te a iubit si te a inteles .

valiza.epo
valiza.epo  •  04 Aprilie 2014, 06:36

Aducerea lui Mutu si Zicu a fost doar o chestie de imagine. Nu cred ca se astepta cineva ca cei doi sa si joace fotbal la Ploiesti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează