FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Nu a trecut peste conflictul cu Gigi Becali: "A încercat să ne fure toată munca"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 20:14

Gheorghe Hagi, tehnicianul Viitorului, nu a trecut nici acum peste gestul lui Gigi Becali, care a contestat la TAS titlul cucerit pe teren de echipa dobrogeană.

"Prefer să tac. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali de atunci. Eu muncesc, îmi propun să merg la muncă, să scot jucători. A fost urât tot ce a urmat după câştigarea titlului, lunile acelea în care au încercat să ne fure munca depusă tot anul.

De asta prefer să nu mai vorbesc despre asta. Dacă nu eram iute şi inteligent, poate schimbau decizia la TAS", a declarat Hagi, la TV Telekom Sport.

Imediat după ce Viitorul a cucerit titlul, Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a hotărât să meargă la TAS pentru a contesta legitimitatea succesului echipei lui Hagi. Nu a avut însă sorți de izbândă. 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (73)
fuller
fuller  •  25 Decembrie 2017, 18:03

Desi m-am bucurat initial ca Viitorul a luat titlul, Hagi a fost cel care zi-a batut joc de munca lui. In loc sa intareasca echipa sau macar sa o mentina, si- a vandut imefiat jucatorii care se remarcasera, ca apoi sa se faca de ras in cupele europene. In final, Romania a pierdut cu Viitorul ca reprezentanta ... Ar trebui sa se simta mai responsabil daca echipa lui reprezinta Romania in cupe, insa nu prea i-a pasat.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Decembrie 2017, 13:26

Hagi face o treaba admirabila. Numai ca (nu stiu de ce) are nevoie si de bani. Si de aceea s-a complicat cu Jiji. Caracterul astuia e minunat .Dar lipseste cu desavarire.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Decembrie 2017, 13:17
Postat de calinescu_ pe 25 Decembrie 2017, 11:12

HAGI UITA UIN SINGUR LUCRU : FARA GIGI ERA FALIMENTAR , PIERDEA ABSOLUT TOT ....!!!!!! GIGI I-A EXCROCAT PE TOTI INSA PE EL L-A AJUTAT , I-A FINANTAT TOATE NEBUNIILE ....!!!!!

Aici e buba.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează