FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Numai rezerve! Transferurile Rapidului nu au confirmat în amicale

Deşi a jucat bine în primul amical, Ioniță (stînga)s-a transformat
într-o dezamăgire. FOTO Raed Krishan
Deşi a jucat bine în primul amical, Ioniță (stînga)s-a transformat într-o dezamăgire. FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 09 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 22:11

Primele cinci amicale ale iernii au demonstrat că nici una dintre achiziţiile de pînă acum nu poate emite pretenţii la titularizare


Rapid a început pregătirile cu tensiuni între atacanţii centrali, dar după numai jumătate din amicalele jucate lucrurile par că s-au lămurit. Pancu a cîştigat lupta cu Ioniţă, confirmîndu-şi statutul de titular chiar şi fără nici un gol marcat în jocurile-test. Alex a început în forţă amicalele, cu gol marcat în primul joc, cu Brann (2-1), însă n-a mai confirmat în următorul, cu Daugava, şi, mai grav, a cedat fizic, lipsind în celelalte trei partide de verificare pe fond de epuizare.

Şi la mijloc lucrurile sînt clare. Dacă, de la Vaslui, Adrian Porumboiu îl vedea pe Pavlovici ca fotbalist peste Alexa, pe teren, în jocurile în alb-vişiniu, sîrbul a arătat că mai are mult de muncă pînă să dea siguranţă la închidere aşa cum o face "Chirurgul". Cel mai dificil să pătrundă în primul "11" pare pentru ultimul venit, Cosmin Vîtcă. Plecat din start ca prima rezervă a lui Dani Coman, riscă să ajungă al treilea portar din lot, avînd în vedere prestaţiile bune ale tînărului Virgil Drăghia în primul cantonament din Antalya. Vîtcă n-a prins însă nici un minut în primele cinci amicale, aşa că va avea ocazia să arate ce poate în următoarele patru.

4 victorii şi o înfrîngere au rapidiştii pînă acum în amicale

"În planul transferurilor, am realizat exact ce ne-am dorit la sfîrşitul turului. Ne-am întărit atacul, mijlocul şi compartimentul portari. Prea multe transferuri nu ar fi fost bune"
Constantin Zotta, preşedinte Rapid

Amical cu FK Radnicki de la ora 18:00
Rapid deschide în această seară seria amicalelor celui de-al doilea cantonament din Antalya. Adversar va fi locul patru în prima ligă din Serbia, FK Radnicki Kragujevac. Meciul va începe la ora 18:00 şi va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Inbox:
»» "Noi avem dubluri pe toate posturile, însă dacă domnul Copos doreşte să mai vină cu o completare în lot, noi nu putem decît să fim mulţumiţi. Varga ar putea fi o soluţie", a precizat Zotta la Dolce Sport.
»» Dinu Gheorghe l-a "înţepat" pe Copos: "E foarte implicat în ultima vreme, vrea să demonstreze că echipa se descurcă şi fără mine, să arate că e mai bun decît mine. Dacă echipa urcă pe primul loc, Copos o să stea apoi numai pe bancă!".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
stancuvlad
stancuvlad  •  09 Februarie 2012, 13:40

Si pentru nulitatile Alexandru Răducanu si Cătălin Popescu, lingatori profesionisti de parti dorsale ciobanesti, autorii minunatelor randuri de mai sus. Rapid a anuntat de la inceput ca va transfera numai pentru completarea posturilor (DA !!! REZERVE !!!) cu exceptia postului de atacat. Si au facut asta cu exactitate, Ionita fiind singurul din cei transferati ar putea deveni o solutie in prima echipa. Cat despre tensiunile din atac....steaua transfera 6 jucatori care pot fi titulari si concluzia voastra este: ce tare e Gigi, cine mai e ca Steaua. Rapid transfer un jucator care ar putea fi titular si concluzia voastra este: tensiuni la Rapid. CA DE FIECARE DATA: PENIBILI.

florin_99
florin_99  •  09 Februarie 2012, 11:05

cum, nici un cuvant despre marele fotbalist ionita? ati umplut ziarul cu numele lui dupa primul amical? mai traieste ?

terminatorul2
terminatorul2  •  09 Februarie 2012, 09:46

Dinu "Vamă" bagă strâmbe între Răzvan Lucescu şi Copos

Vezi toate comentariile (6)
Comentează