FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Nuno Viveiros: "Nu se poate! Numai din cauza arbitrului nu am cîştigat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Mijlocaşul lui FC Braşov Nuno Viveiros spune că ardelenii nu au reuşit să se impună în faţa lui Dinamo din cauza erorilor lui Ovidiu Haţegan.

"Aşa nu se poate, Lamine a luat cartonaş roşu mult prea uşor. Nu se poate să-i dai două galbene atît de uşor! Puteam cîştiga, aşa trebuia să se întîmple. Avem echipă de luptă, jucători profesionişti, vrem să cîştigăm toate meciurile şi vom trage pentru asta.

Sănt de o lună aici, dar am văzut mult prea multe erori. Nu cred că a fost ceva intenţionat, toată lumea greşeşte, însă acum e prea mult. Astăzi numai din cauza lui nu am bătut", a spus Nuno Viveiros.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
claudiano
claudiano  •  14 Septembrie 2010, 02:03

aloys_culcate tata ca esti prost...sa vazut clar ca brasovul a fost furat...cam la toate meciurile se int asa... hategane la sapa cu tn hotule te-au platit nenorocitii aia de dinamovisti...huoooo jos mafia din fotbalul romanesc

aloys_
aloys_  •  14 Septembrie 2010, 00:18

DAAA??? ridicati-l in slavi pe arbitru mai bn, fara el poate nici un punct nu luati! Trebuia sa dea 11m in startul partidei pt DINAMO! iar pe fra!erul ala l-a dat afara pe bune, cu 2 galbene, ce p-_la mea vreti?

redsef2005
redsef2005  •  13 Septembrie 2010, 16:46

Nu mai raspundeti la comentariile lui neox, tavix, kinder18 si a altor bolnavi mintali! Lasati-i, ca au avut si ei 5 minute pauza... Imediat ii baga supraveghetorul in camere, vine asistenta, le da medicamentele si se simt mai bine... pana maine, cand iarasi au 5 minute pauza si iar intra pe forum sa delireze! Toti nesanatosii la cap au dreptul asta, nu inseamna ca trebuie sa ii luati in serios sau sa le raspundeti!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează