FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Nuovo Rusescu" prezentat colegilor » Piovaccari a ratat antrenamentul de azi! FOTO de la şedinţa de pregătire

foto: Alex Nicodim +8   FOTO
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2013 18:29

Italianul Federico Piovaccari a făcut azi cunoştinţă cu noii săi coechipieri la masa de prînz, apoi se va antrena separat. Jucătorii îl compară deja cu fostul golgeter al campioanei.


Atacantul ce se vrea a-l face uitat pe Raul Rusescu, Federico Piovaccari, 28 de ani, a ajuns în noaptea de marţi spre miercuri în cantonamentul echipei de la St. George's Park şi de-abia azi, la masa de prînz, a făcut cunoştinţă cu noii săi colegi. Peninsularul a absentat, motivat, de la antrenamentele de dimineaţă, fiind lăsat să se odihnească. După-amiază urmează să aibă un program separat, de readaptare la efort, estimîndu-se că va bifa cîteva minute în amicalul de sîmbătă cu Sheffield Wednesday.

Mihai Stoica l-a prezentat pe Piovaccari echipei la masa de prînz. Salutări cordiale, zîmbete, "Ciao!", o încercare de "Salut!" a fotbalistului, iar steliştii l-au integrat rapid pe atacant: "Acesta este Nuovo Rusescu. Sperăm că împreună vom merge în grupele Champions League". Băieţii au schimbat cîteva vorbe şi după masă, după care Federico s-a retras în cameră spre a se odihni înaintea primei şedinţe de pregătire în echipamentul Stelei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (37)
cracker
cracker  •  04 Iulie 2013, 00:24

Deci cine a scris acest articol relateaza ca si cum a fost acolo la masa, de fata cu ei,eu nu cred ce-a scris asta aici

sebastian_ionut
sebastian_ionut  •  03 Iulie 2013, 23:59

Nu conteaza pe ce loc a terminat Grosseto,important e ca el a dat in retur 7 goluri,si toate cu echipe mult mai bune.Nu se transfera echipa Grosseto la Steaua.Daca ati vazut,Dario Bonneti,care il cunoaste,a declarat ca e un jucator bun.Doar cine nu cunoaste fotbal nu-si poate da seama de asta.

uefa
uefa  •  03 Iulie 2013, 23:50

fratilor, ce cred eu... cu Piovaccari e predestinata treaba! pe Youtube toate golurile lui de acum 2 ani din Serie B de cand a fost golgeter sunt montate pe melodia Alexandrei Stan, Saxobeat. :)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close