FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O nouă pierdere pentru Steaua » Un jucător promovat de Laurenţiu Reghecampf a plecat la Botoşani

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 21:45

Puştiul promovat de Reghe în sezonul recent încheiat a fost împrumutat la formaţia care a terminat pe locul 8.

După Federico Piovaccari, al cărui împrumut la Steaua a expirat, roş-albaştrii s-au mai despărţit de încă un jucător. Răzvan Grădinaru, speranţa de 18 ani a clubului din Ghencea, va evolua în sezonul viitor la FC Botoşani. Acesta a fost împrumutat pentru un an, iar formaţia din Moldova îi va suporta în întregime salariul de 2.000 de euro.

Steliştii au decis să-l dea la Botoşani pentru ca mijlocaşul dreapta să capete experienţă, avînd în vedere că în Ghencea îi era foarte greu să prindă echipa.

Totuşi, Grădinaru va trebui să tragă tare pentru a-şi cîştiga locul de titular, avînd în vedere că la Botoşani, pe postul său, evoluează Istvan Fulop, o revelaţie a sezonului trecut. Fotbalistul de 24 de ani a reuşit să înscrie de 7 ori în cele 31 de jocuri în care a fost utilizat, fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Botoşani.

2 meciuri în Liga 1 a prins Grădinaru la Steaua, cu Vaslui, 0-1, şi cu Oţelul, 2-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
sory3
sory3  •  29 Mai 2014, 18:49

Imprumutul la Botosani nu este o pierdere pentru Steaua .Acest tanar din Zimnicea are sansa sa capete experienta si la cat este de talentat,foarte curand va fi o certitudine.In aceiasi situatie se gasesc Tarnovan si Aldea.Si acestia vor trebui inprumutati pentru a acumula experienta.

shab
shab  •  29 Mai 2014, 12:47
Postat de legendavisinie pe 29 Mai 2014, 11:02

Gogorita asta cu autofinantarea, nici macar copiii de la gradinita n-o cred. Esti de acord sa-i fie confiscata averea (dobandita fraudulos) lui Jiji, patronul echipei ☭teaua, un infractor recidivist aflat in detentie ?

Auzi la comunistul asta ce viseaza - averi confiscate. Se vede ca esti rapidist, deci comunist.

bamse1901
bamse1901  •  29 Mai 2014, 12:46

cica pierdere, parca ar fi plecat definitiv

Vezi toate comentariile (34)
Comentează