FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENT

UPDATE Contra joacă la două capete în cazul lui Hamza: "În asemenea cazuri, adevărul e undeva la mijloc"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 18:27

UPDATE Cosmin Contra, antrenorul Petrolului, a comentat incidentele în care a fost implicat Hamza. Tehnicianul a evitat să ia apărarea fotbalistului şi lasă de înţeles că jucătorul ar putea avea partea sa de vină în acest episod neplăcut.

"Dacă e adevărat tot ce spune Hamza, va avea tot sprijinul clubului. De obicei, în cazul unui conflict între două părţi, adevărul este undeva la mijloc. Nu pot să vorbesc, ca antrenor, de o chestie care ţine de administraţia clubului. O să îl vedem mîine cum e şi vom vedea dacă are puncte de sutură şi dacă îşi poate reveni pînă sîmbătă, la ora meciului", a declarat Contra la Fotbal Club, pe Digi Sport.

--------

Atacantul care a adus victoria Petrolului pe terenul Oţelului, Younes Hamza, a fost agresat azi pe plaja din Mamaia de oamenii primarului, Radu Mazăre.

"Este adevărat că m-au bătut. Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul era să intre în mine, făcea parasailing. Bine că l-am evitat. A început să mă insulte.

I-am răspuns, iar cînd am ieşit din mare, doi oameni din garda lui de corp au venit şi au început să mă lovească. M-a lovit! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Nici nu văd bine.

Am chemat poliţia, că nu sîntem animale şi îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plîngere. Îl am ca martor şi pe Ben Youseff pentru cele întîmplate.

Nu e normal aşa ceva, sîntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sînt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic.

Îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face plîngere. Ce să mai fac aici? Plec, dacă nu mi se face dreptate", a spus jucătorul la DigiSport 1.

Alexandru Crîngu, directorul executiv al celor de la Petrolul Ploieşti, a comentat situaţia lui Hamza la Radio GSP: "Mi-a zis ce s-a întîmplat şi l-am asigurat că are toată susţinerea clubului. El e acum la spital şi are patru prieteni alături".

REACŢIA LUI MAZĂRE: "Îl dau în judecată pentru tentativă de omor"
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reacţionat pentru GSP.ro vizavi de acuzele aduse de atacantul Petrolului, Youness Hamza, care susţine că gărzile de corp ale edilului l-au bătut zdravăn.

"Un băiat, care ulterior am aflat că ar fi fotbalist, se plimba cu skijetul total aiurea şi a intrat în mine, după care a început să mă înjure. După aceea a continuat să mă insulte şi să încerce să mă calce cu acel skijet. Eu mă plimbam liniştit cu zmeul şi a venit acest descreierat să dea peste mine!

Cum vă imaginaţi că aş fi putut să-l lovesc eu, cu un zmeu, pe el, care avea cai putere sub el?! Aştept să vină avocata şi voi face plîngere împotriva acestui Hamza şi îl voi da în judecată pentru tentativă de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii.

Am aflat, ulterior, că mai devreme, neştiind să se plimbe cu acest skijet, era să lovească un copil. E exact ca şi cum tu ai fi cu bicicleta, eu te lovesc cu maşina şi după aceea tot eu mă plîng!", a explicat Mazăre.

Radu Mazăre susţine că nu ştie dacă Hamza a fost agresat de bodyguarzii săi: "Domnule, eu nu sînt un tip agresiv. Eu ascultam muzică, mă plimbam liniştit pe mare cu acel zmeu (nr. disciplina se numeşte kitesurfing, foto). După acest incident eu am continuat să mă plimb cu zmeul, nu ştiu dacă a fost bătut sau ce a făcut el ulterior. Este chiar tupeist acest băiat şi n-ar fi rău să plece din ţară. Nu poţi să vii într-o ţară străină şi să faci ce vrei tu, să dai peste oameni că nu ştii să stăpîneşti un skijet!

Mă gîndesc să interzic accesul la skijet pentru că acest băiat e un pericol şi aţi văzut accidentele tragice înregistrate de-a lungul timpului".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (122)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2013, 11:04
Postat de haideusicfr pe 16 August 2013, 10:59

Nu am fost de multa vreme la ..*mare* .Si nici nu ma bate gandul sa o fac .dar nu inteleg ceva : oricine poate *inchiria* orice? Te poti *da* cu chestiile alea printre cei ce fac baie? Chiar poti face orice daca ai bani? Imi imaginez (din cate am auzit) ca si dilaul asta fotbalistul are partea lui de vina . S-au intalnit prostul cu fraierul si a iesit scandal. Domnul asta primar nu are probleme la birou? Sta zilnic pe plaja si face circ? Se *da * cu zmee printre domnisoare?

Am vazut la tv ,ca turistii * straini* sunt cam 5 % din totalul celor ce iubesc ..*marea*. Bag de seama ca romanii sunt majoritari pe plaje si acolo au aceleasi placeri ca si acasa ..la *ei* : berea ,manelele ,privirile cu coada ochiului la tzatzele muierilor(n-am mai auzit pe vreundeva ca femeile sa nu poarte sutiene!),discotecile cu muzica asurzitoare nopti la rand .. Mai sunt binenteles si cei ce merg la mare pentru copii: face bine la oasele in formare.asa zice doctoru* de cateva generatii...

haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2013, 10:59

Nu am fost de multa vreme la ..*mare* .Si nici nu ma bate gandul sa o fac .dar nu inteleg ceva : oricine poate *inchiria* orice? Te poti *da* cu chestiile alea printre cei ce fac baie? Chiar poti face orice daca ai bani? Imi imaginez (din cate am auzit) ca si dilaul asta fotbalistul are partea lui de vina . S-au intalnit prostul cu fraierul si a iesit scandal. Domnul asta primar nu are probleme la birou? Sta zilnic pe plaja si face circ? Se *da * cu zmee printre domnisoare?

l1u2i3s4
l1u2i3s4  •  15 August 2013, 11:02

Pacat ca Romania a cazut in mainile acestor printisori locali, care fac din orasele in care au fost alesi primari adevarate feude. Uite si cazul lui Mazare. Majestatea-sa Radu Mazare, imparat al Constantei si Dobrogei, are toate plajele la discretie, le tine sub controlul unei mafii cu structuri adanci implantate in sistem. Si astfel, normal ca atunci cand i se calca plaiurile mioritice de catre turisti, pana si in accidente, are dreptul sa raspunda. Calca pe capete acest printisor local. Il sustin pe Hamza, despre care Mazare a spus ca e agresiv si drogat, Mazare, obisnuit cu dezmatul si afemeiat, stie prea bine ce e un drogat ca colinda cluburile zi si noapte.

Vezi toate comentariile (122)
Comentează