FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA 1-0

Octavian Grigore: "Steaua e cea mai bună şi se va bate la titlu!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 12:44

 

Antrenorul Unirii Urziceni, Octavian Grigore, a declarat că jucătorii săi s-au dăruit exemplar şi merită toate felicitările pentru evoluţia din meciul cu Steaua, câştigat cu scorul de 1-0, în etapa a VII-a a Ligii I.

"Am numai cuvinte de laudă la adresa acestui grup care încă există la Unirea. Aceşti jucători care au mai rămas s-au dăruit exemplar şi merită toate felicitările. Am căutat să limităm spaţiile şi am reuşit să ne facem bine treaba în acest meci. Până la urmă am învins Steaua, echipă care consider eu că este cea mai bună la aceasă oră şi se va bate la titlu.

Băieţii nu au băgat în seamă ce s-a discutat înainte de acest meci, şi şi-au văzut de treabă. Cei care au făcut aceste acuzaţii nu ştiau ce se întânplă în interior", a declarat Grigore

Octavian Grigore a menţionat că se aştepta la un meci foarte greu. "Mă aşteptam la jucătorii tineri să cedeze presiunii şi să nu putem să obţine o victorie, însă au făcut un efort foarte mare şi au fost ajutaţi de cei care erau aici şi astfel au câştgat.

Urziceniul nu s-a destrămat în totalitate, au mai rămas aici un Rusescu, Pădureţu, Maftei, Semedo, Nicu, jucători care pot duce greul în continuare. Mi-aş dori foarte mult ca aceştia să mai rămână, însă de problemele contractuale se ocupă conducerea clubului", a adăugat tehnicianul ialomiţenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cismasuciprian
cismasuciprian  •  12 Septembrie 2010, 11:29

da......vai de ei...cred ca au suferit mult de tot....mai ales ca se bateau prin tribuna intre ei....plus si ce l mai important detaliu a fost ca nu sau auzit de ialomiteni....:))) galeria stelei...:))) milioane de suporteri..:)) unde dreacu sunt? noi rapid cand am jucat acolo...nu sa auzit grai de ialomitean...si era stadionul full nu ca acum 1000 persoane...erau 6 7000in fine....

je__
je__  •  12 Septembrie 2010, 00:13

Se va bate la titlul de proshhhtii proshhhtilor!!! :))))

andrei992
andrei992  •  12 Septembrie 2010, 00:01

jos palaria unirea urziceni nam mai vazut asemenea echipa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează