FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 3-1

Octavian Popescu, cel mai tânăr marcator al sezonului » Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru, cuceriți de puștiul-minune de la FCSB

Octavian Popescu (18 ani) a stabilit scorul final în FCSB - Poli Iași, 3-1, și a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1.
Octavian Popescu (18 ani) a stabilit scorul final în FCSB - Poli Iași, 3-1, și a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1.

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 23:45 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 00:10

Octavian Popescu (18 ani) a stabilit scorul final în FCSB - Poli Iași, 3-1, și a devenit cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1. 

Octavian Popescu a depășit statutul de revelație. Mijlocașul confirmă meci de meci la FCSB. Astăzi a oferit o pasă decisivă și a reușit primul gol, cu un șut bine plasat, după ce l-a evitat elegant pe Sorin Bușu.

Liga 1. Cei mai tineri marcatori ai sezonului: 

JucătorEchipăData nașterii
Octavian PopescuFCSB27.12.2002
Andrei IstrateFCSB15.03.2002
Luis NițuGaz Metan30.05.2001

FCSB. Octavian Popescu, lăudat de Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru

Este polivalent, are calitate, s-a adaptat bine și în poziția de extremă. Dar cred că inter este poziția perfectă pentru el, să vină mereu cu fața la poartă. Pentru mine este un mare câștig. Copilul are noroc și că lucrează cu Neubert.
- Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

Uite că uşor, uşor, s-ar putea să-l vedem şi pe el. Atenţie, e foarte tânăr, are timp să înveţe lucruri. Uitaţi-vă unde-i mingea, tot timpul aproape de picior. Cred că golul ăsta îl va ajuta, cred că va marca mai multe goluri. Sper să o facă, e foarte tânăr încă. Dar ce face, ce joacă, e de-a dreptul... Chiar vrei să te uiţi la FCSB. Joacă un fotbal bun
- Basarab Panduru, la Telekom Sport

VIDEO. Ciprian Paraschiv, laude pentru Moruțan: „Olimpiu este un fotbalist de top!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: „Toată lumea a rupt contractul”

Basarab Panduru, vrăjit de un fotbalist de la FCSB: „E magician, omul pentru care te duci la stadion”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
990833197642458
Constantin Iancu  •  31 Ianuarie 2021, 13:55

Sa il compari pe *** goale asta cu dobrin este cum ai compara trabantul cu buggati veyron sau avionul lui aurel vlaicu cu programul spatial de la NASA..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balaur
balaur  •  31 Ianuarie 2021, 13:07
Postat de eniacostel pe 31 Ianuarie 2021, 09:36

Doar cei ce au un interes si doar fosta galerie a lui Steaua ai sp echipei Steaua,fcsb. Si poate încă câțiva ff putini! În rest, în proporție de 95 la sută dintre suporterii si simpatizanții Stelei stiu ca fcsb e Steaua. Numai că ei , printre care și eu, ( fac doar o excepție acum) nu comentează !! Pt ei nu cont că sp justitia ca a fost furata, amanetata sau mai stiu eu ce. Ei au văzut aceeași echipă continuând sub patronajul lui Becali. Aa , ca nu a fost achiziționată corect asta e altceva. Dar așa nici Rompetrol, nici Petro Midia si sute de alte fabrici si afaceri au fost capusate si furate!! Atâta timp cât a avut continuitate poate să sp justiția orice. Pt suporterii care sânt steliști de dinaite ( sau) de cand Steaua a reusit sa câștige CCE, fcsb e Steaua si puteți voi să ne sp oricum . Prosti , tâmpiți, *** sau cum le- ar mai place galeriei să sp despre noi. Noi știm sigur k pt Lăcătuș , Ogararau sau Oprita si pt toți ceilalți care se vor mai perinda pe la echipa armatei( si a lui talpan) e doar un job si nimik mai mult! A , ca macane toți ca vai de mine Steaua e în liga a treia , asta face parte din job. Toți copii stiu k fcsb e Steaua . pt k ai aud vorbind peste tot vb despre ,Man, Neaga, Lăcătuș etc fiind steliști si despre actuală echipa din liga 1 , ca fiind Steaua!! Cum fiecare poate avea o opinie ce-ar fi dak ați face un sondaj adevărat , în toată țara , nu doar în galerie să vedeți cu adevărat ce si cum crede? Pt 95% fcsb= Steaua!!

In limba romana, in limba romana se scrie pe site-ul asta, cocalarule!

ripensistu
ripensistu  •  31 Ianuarie 2021, 10:25

Se poate sa va mai opriti din linguseala asta fata de oricine joaca la fecesebeaua?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează