FOTBAL  »  Superliga  »  PROMOVARE

Oficialii de la Mioveni: "Avem licenţa luată, trebuie să fim în Liga I!"

Oficialii de la Mioveni:
Oficialii de la Mioveni: "Echipa noastră trebuie să fie în Liga I"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 13:11

Directorul general Răzvan Tunaru spune că gruparea CS Mioveni este promovată în Liga I şi că orice altă decizie care ar scoate echipa sa din primul eşalon nu ar fi regulamentară.

"Noi ne-am ghidat în licenţiere după manualul UEFA. Nu se poate schimba ceva în favoarea unora sau în defavoarea altora. Ne aşteptam ca Bihorul să nu ia licenţa pentru că se ştiu problemele de acolo. Iar conform regulamentului, în locul unei echipe care a promovat şi nu a luat licenţa, va intra în Liga I, echipa de pe locul III dacă are licenţa. CS Mioveni are licenţa luată şi astfel, conform regulamentului este în Liga I", a declarat Tunaru.

La finalul sezonului 2010- 2011, primele două locuri în seria a doua a ligii a doua au fost ocupate de Petrolul şi FC Bihor Oradea, CS Mioveni clasîndu-se a treia. La o săptămînă însă după terminarea campionatului, FRF a publicat o listă primită de la Comisia de Licenţiere cu grupările ce au primit, ce nu au primit sau cărora li s-a retras licenţa de Liga I. Conform acestei liste, echipei FC Bihor Oradea i s-a retras licenţa deşi o primise iniţial, clubul neprimind licenţa deoarce este în insolvenţă.

Conducerea CS Mioveni lucrează la transferurile verii, la cantonamentele ce vor fi făcute şi la partidele amicale ce vor fi jucate, lotul urmînd să se reunească pe 20 iunie.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
lupopa
lupopa  •  14 Iunie 2011, 17:17

asa si ce daca aveti licent , licenta nu joaca fotbal , fotbalu se joaca pe teren asa ca ciucu mic si joc de glesne in liga 2

daniydn
daniydn  •  14 Iunie 2011, 17:00

de asta avem asa footbal ca promoveaza satele in liga 1,si pe langa asta si umbla cu miloaga,rusine acestei tari ,sincer imi este rusine ca traiesc in romania,de sar face odata regionalizarea ,atunci cine mar intreba ce sun as zice ca ardelean nicidecum roman,hai ardealul mare

merdisos
merdisos  •  14 Iunie 2011, 15:00

Ar fi trebuit sa ramaneti in B blatistilor, mai si mologiti loc in prima liga cand Bihorul e clar echipa mai buna.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează