FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj amenință: „Suntem proști? Am pierdut bani! Asta vom face dacă FCSB nu intră în carantină”

Cantonamentul FCSB din Antalya
Cantonamentul FCSB din Antalya

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 11:25 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 12:36

Marius Bilașco, șeful departamentului de scouting al campioanei CFR Cluj, a comentat situația privind cantonamentul desfășurat de FCSB în Antalya, Turcia, țară din zona galbenă.

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • Gigi Becali (62 de ani) a anunțat ieri că FCSB a decis, avertizată că ar putea fi carantinată la revenirea din stagiul din Turcia, să efectueze de urgență un meci de verificare, pentru a încerca în acest fel să determine DSP să încadreze clubul la „competiție sportivă” și să evite izolarea de cel puțin 10 zile.
  • Delegația FCSB se va întoarce astăzi și rămâne de văzut dacă DSP va decide ca roș-albaștrii să intre în carantină.

În mod normal, la întoarcerea dintr-o zonă galbenă, cu risc epidemiologic, este necesară intrarea în carantină. În acest context, Marius Bilașco spune că CFR Cluj a anulat planurile de a merge în cantonament în Turcia sau Spania, de teama carantinei la întoarcere. FCSB nu a ținut cont de acest risc și a decis să plece, iar oficialii lui CFR Cluj așteaptă ca legea să fie respectată și rivalii lor să intre în carantină!

CFR Cluj amenință: „Dacă FCSB nu intră în carantină, vom pleca și noi!”

„Suntem curioși cum se va soluționa această situație. Dorința noastră a fost de a ne pregăti în condiții bune și de a face un cantonament în străinătate, dar noi am ales să respectăm legea și am rămas în țară. Am avut avans dat pentru un cantonament tot în Turcia, pe care l-am pierdut. A fost vorba de vreo 15.000 euro. Ni s-a transmis de la DSP că la întoarcere vom intra în carantină.

Am ales să respectăm legea, dar asta nu înseamnă că suntem proști. Am văzut că domnul Gigi Becali a spus că toți cei care au rămas în țară nu s-au gândit la cantonament afară. Ne-am gândit, dar am ales să respectăm legea. Cred că am procedat corect și în spiritul legii, pentru că toți trebuie să o respectăm.

Eu cred că nu există loc de interpretări, nu pot vedea unde poate fi o breșă, ca tu să fentezi legea. Dacă FCSB nu va intra în carantină și se va crea un precedent, în următoarea pauză competițională vom alege să mergem și noi undeva, într-o țară din zona galbenă sau roșie. Fără a avea vreo problemă în momentul întoarcerii în țară”, a declarat Marius Bilașco la PRO X.

VIDEO. Edward Iordănescu a răbufnit, după primul amical din 2021: „Suntem dezavantajați, ne antrenăm în noroi! Asta mă supără cel mai tare”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Legenda lui Porto, mesaj pentru Dennis Man: „Pleacă de la FCSB cât mai repede!”

FCSB este coșmarul lui Eugen Neagoe! Antrenorul Astrei, bilanț negru cu „roș-albaștrii”

Citește și:

Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Campionate
Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (86)
109905630785860
Cristian Dumitru  •  14 Ianuarie 2021, 19:00

Bilasco are dreptate ! Sunt PROSTI !

mir21
mir21  •  14 Ianuarie 2021, 18:11

Da mergeti ma, v-a oprit jiji, mm sau *** mai ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  14 Ianuarie 2021, 17:03
Postat de danut1971 pe 14 Ianuarie 2021, 16:34

are dreptate bilasco!legea se vede ca e numai pentru unii

si cu UTA cum ramane? doar pentru FCSB trebuie respectata legea? un amical nu este o competitie. ba chiar jucarea unui amical care nu era necesar implica riscuri si mai mari decat in cazul FCSB.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează