FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI TIMIŞOARA 1-1

Pagube la Poli după Vaslui. Cinci jucători timişoreni ar putea rata duelul cu Urziceni

Ianis Zicu
Ianis Zicu

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 16:22

Bănăţenii au făcut astăzi inventarul accidentărilor suferite în meciul cu FC Vaslui, iar semnele nu sînt deloc îmbucurătoare pentru Dusan Uhrin, care e nevoit să renunţe la serviciile a cinci jucători la meciul cu Unirea Urziceni. Iată lista cu jucătorii care acuză accidentări.

1. Tosaint Ricketts - A fost lovit puternic la gleznă şi a fost nevoit să iasă de pe teren chiar din prima repriză. La primul consult, jucătorul pare că a suferit o fisură la glenză, dar confirmarea oficială va sosi abia mîine, după ce a efectuat azi un examen RMN. Atacantul schiopătează puternic şi are puţine şanse să prindă lotul pentru Urziceni

2. Mircea Axente - A suferit o contuzie puternică la laba piciorul drept, iar la finalul meciului medicii au fost nevoiţi să îi taie gheata pentru a-i examina piciorul! Aceştia au descoperit stupefiaţi că gheata fotbalistului era plină de sînge, de la lovitura primită în meci! A fost astăzi la antrenament, dar nu s-a menajat.

3. Ovidiu Burcă - Fundaşul i-a spart arcada la un duel aerian cu Wesley şi a evoluat tot meciul cu un bandaj pentru a i se opri sîngerarea. Va putea juca cu Urziceniul, dar ar putea fi menajat şi înlocuit cu Cisovsky.


4. Srdian Luchin - Are pometele şi arcada umflată după un duel aerian cu Wesley. Brazilianul a urmărit mingea, dar fundaşul lui Poli a avut prim-planul şi a încasat o lovitură de cap în plină figură, rămînd pe gazon minute bune pentru a primi îngrijiri medicale. Helder i-ar putea lua locul cu Braşovul.

5. Ianis Zicu - Are contuzii puternice la ambele picioare, fiind "controlat" în permanenţă de adversarii săi direcţi din meciul de ieri. E cel mai "valid" dintre jucătorii care au avut de suferit după meciul cu Vasluiul, a făcut azi un antrenament uşor.


Iancu: "Kosovo din Liga 1"
Patronul lui Poli, Marian Iancu, a atacat aproape de miezul nopţii jocul dur al gazdelor, după ce oficialii echipei i-au prezentat "pagubele" de la Vaslui. "La Vaslui este ca în Kosovo. Am plecat după acest meci cu capete sparte şi dinţi lipsă. Nu se poate aşa ceva! Cînd zicea cineva înainte că aşa este nu l-am crezut, dar după această etapă m-am convins", a răbufnit Marian Iancu. Oficialul moldovenilor a reacţionat imediat: "Cred că glumiţi. La Vaslui avem o echipă care joacă fotbal, practică un joc corect, fără durităţi", a spus Adrian Porumboiu în dialogul cu Marian Iancu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
corsso
corsso  •  06 Mai 2011, 20:24

da shi Ya yo , totusi wtf shi ya yo una cu eta, 2 cu geta asta ii interviu di la vaslui Cand vre o data am sa l vad eu pe presedintele Real Madrid , Barcelona, Man U, Celtic, Porto, AEK, etc etc intr o aparatie televizata (Una MACAR) zicand: A FOST PENALTI!!!!!!!!!!!!!!!! sariti ca vin turcii..\ Vrem sa traim in europa dar tot la gura cortului stam. Ar trebui sa faca un alt clasament cu: Oieru Becali, Iancu Borat, Porumboiu (no coment), Mititelu Signature, Copos Scafandru, Borcea Shakira, Condescu Hudini (uite bani ,nu sunt bani).. NEAM SATURAT DE PANARAMA . VREM FOTBAL Iancule care esti tu ianc de Timisoara , invata sa vorbesti educatule, faci club ala de rahat, pacat de jucator

davitz
davitz  •  06 Mai 2011, 19:52

AXENTE nu e nici o paguba !

anti_emigranti
anti_emigranti  •  06 Mai 2011, 19:23

E clar pentru toata lumea ca asa se joaca la Vaslui, sa nu uitam ce ne-au facut acum 2 ani cand l-a umplut pe latovlevici de sange si nici macar galben n-au primit la faza respectiva+ inca alte multe duritati nesanctionate. E incredibil cum Wesley da cu capul si-i rupe pe toti iar arbitrii nu-l sanctioneaza.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează