FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHIAJNA 2-1

Pancu a tras de el ca să joace tot barajul: "Am 20 de ani de fotbal, cum să nu rezist pentru Rapid?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 iulie 2013 00:46

Căpitanul giuleştenilor, Daniel Pancu, a jucat 120 de minute în partida de ieri cu Chiajna şi-a precizat că şi-a dorit din toată inima să fie pe teren tot meciul în barajul de menţinere în Liga 1.

- Pancone, Rapid rămîne în Liga 1 după un meci în care aţi fost conduşi?
- În prima repriză s-a văzut clar că nu avem pregătire şi nu am avut ritm. Chiajna putea marca de patru, cinci ori. Cred că a fost un ajutor divin că nu am primit gol.

- Care a fost atmosfera în vestiar?
- La pauză, băieţii nu mai credeau în revenire, erau toţi debusolaţi, dar le-am zis că trebuie să facă presing, să-i luăm pe sus şi să fie încrezători pentru că ei îmbracă tricoul Rapidului.

- A fost greu să rezişti 120 de minute?
- Chiar dacă am făcut doar cinci antrenamente cu echipa, eu am 20 de ani de fotbal şi 40 de cantonamente. Rezist!

- Vine şi prima după acest meci.
- Pentru mine nu e nici un fel de primă. E un lucru normal. Ne-am primit doar un salariu din cele patru şi jumătate pe care le avem restante şi am decis să-mi ajut echipa în cel mai important moment din istoria postrevoluţionară. Sincer, prima pentru această victorie putea să fie mai substanţială pentru că vin 2 milioane de euro din drepturile TV.

- Dezamăgit de fuga lui Nicolae Grigore?
- Îl respect, a fost colegul meu...

- Copiii sînt la putere acum la Rapid!
- Da, chiar mă bucur pentru Coman şi Ioniţă fiindcă sînt jucători de viitor şi de mare caracter. Cred că am fost eroi pentru suporterii noştri.

- Ţi-a fost teamă că acest meci poate fi ultimul în Liga 1?
- Niciodată! Toată săptămîna am fost sigur că vom cîştiga acest meci şi vom rămîne în Liga 1.

- Cei de la Chiajna susţin că au contestat acest baraj la TAS!
- Conform regulamentelor, nu au cum să cîştige la TAS. Ce-au făcut ei şi cei de la Iaşi sînt doar nişte maimuţăreli.

- Ce urmează pentru tine după această victorie?
- Mult somn. Mi-aş dori să dorm şi nu să petrec.

"Am strîns rîndurile şi le-am dat o palmă celor care nu credeau în noi. Sîntem neplătiţi de atîtea luni, ne-a fost şi greu, pentru că abia am primit o mică parte din restanţe" (Alexandru Coman, mijlocaş Rapid)

"Am ştiut tot timpul că vom cîştiga pentru că ne-am dorit mai mult decît ei să rămînem în Liga 1. Noi, cei tineri, am demonstrat că merităm să jucăm pentru Rapid" (Alexandru Coman, mijlocaş Rapid)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (20)
vasile_69
vasile_69  •  16 Iulie 2013, 11:21

MA BUCUR PT RAMANEREA IN LIGA1 A RAPIDULUI, PAI CE FARMEC MAI ARE PT. STEAUA SA IA CAMPIONATUL FARA SA BATA RAPIDULETUL !!! ORICUM FELICITARI RAPIDULUI ERA PACAT SA VEDEM UN CAMPIONAT FARA RAPID.

brigadierul
brigadierul  •  15 Iulie 2013, 16:35
Postat de suntfericit pe 14 Iulie 2013, 09:53

Taganii sunt euforici,dar degeaba .Oros pleaca,Grigore la fel,Abrudan si el merge la Astra,pai ce face Rapid cu cine mai joaca?Ce sa-i faci, unde nu este cap,''este''manele fara numar........

Ia intreab-o pe maicata,de ce a fugit repede cu dimineatza in cap de acasa cu 2 poze de buletin in buzunar. E simplu,va face parte din lotul Rapidului (cu contract de munca) si va juca in pu...le baietilor din galerie si al jucatorilor.

sexilian
sexilian  •  14 Iulie 2013, 20:11
Postat de vaalah pe 14 Iulie 2013, 11:41

Daca RROMpidu rămâne ipotetic in prima liga cu 6 milioane euro taxe și impozite la stat , cine o sa mai fie tâmpit sa achite darile la stat ? Toți vor baga după modelul țigănesc, cluburile în insolventa și nu vor mai achita salariile contractuale ale fotbaliștilor . AR ÎNSEMNA JUNGLA ȚIGĂNEASCĂ ȘI MOARTE DEFINITIVA A FOTBALULUI ROMANESC .

dat deacului fotbalul asta, pentru el uniiintra in insolventa si altii in puscarie,curios nu?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează