FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii au găsit înlocuitor » Rusu out 3 luni, vine Unguruşan

În sezonul 2004-2005, Unguruşan a evoluat în Ungaria, la MTK Budapesta
În sezonul 2004-2005, Unguruşan a evoluat în Ungaria, la MTK Budapesta

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 22:04

Gorjenii au găsit deja înlocuitorul pentru fundaşul dreapta care s-a accidentat grav în amicalul cu Duisburg


Oltenii care joacă fundaş dreapta par blestemaţi! După accidentarea gravă a lui Marian Pleaşcă, care va reveni pe teren abia din campionatul viitor, Petre Grigoraş a mai pierdut un fotbalist ce evoluează pe acel post. Adrian Rusu s-a lovit serios în victoria cu Duisburg (3-2) şi va lipsi circa trei luni. Rusu a suferit o entorsă de genunchi şi o întindere a ligamentului colateral intern şi va sta cu piciorul în ghips pentru trei săptămîni. "Asta este cea mai mare dezamăgire, fiindcă Rusu va rata începutul campionatului. Va sta cel puţin în primele cinci etape!", a spus Grig.

Tehnicianul a cerut de urgenţă un fundaş lateral după ce a rămas într-un sigur om ce poate evolua acolo: veteranul Popete (34 de ani), care nu a fost folosit nici un minut în acest sezon! Soluţia a venit de la U Cluj, care l-a pus pe liber de Bogdan Unguruşan (28 de ani). "Preşedintele Pîrvulescu va discuta cu Walter. Vreau să luăm un jucător pe care îl cunosc şi care va fi o soluţie fără probleme pînă se vor recupera Rusu şi Pleaşcă", a explicat Grigoraş.

10 meciuri a jucat Unguruşan pentru U Cluj în sezonul de toamnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează