FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Pariu extrem » Primă specială în Ghencea: 10.000 € de om pentru fiecare 3 victorii consecutive

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 19:48

Steaua se află la şase puncte în spatele CFR-ului, dar Becali tot mai visează banii din Champions League, pe care promite să-i împartă cu jucătorii


După înfrîngerea de la Tîrgu Mureş, Becali a decis să le ofere jucătorilor bonusuri uriaşe dacă iau titlu şi ajung în Liga Campionilor. Steaua nu mai depinde doar de ea în acest moment, ci şi de rivalele care sînt înaintea ei în clasament şi mai are la dispoziţie doar 12 etape, cu tot cu cea din seara asta. Situaţia disperată include prime de senzaţie, 100.000 de euro pentru fiecare fotbalist, adică suma anunţată dinaintea sezonului, la care Gigi plusează semnificativ: "Din acest moment, dau cîte 10.000 de euro de om pentru fiecare trei meciuri cîştigate la rînd!".

Banii aceştia s-ar plăti la finalul campionatului, doar în situaţia în care Steaua se califică în grupele Champions League. Adică să termine pe unul din primele două locuri şi să treacă de tururile preliminare. Suplimentul ar fi consistent, fiindcă de la 100.000 de euro, prima ar creşte cu minimum 50 la sută! Deci 150.000 de euro de om, bani pe care majoritatea componenţilor lotului nu îi cîştigă din salariu într-un sezon întreg!

Prima ocazie pentru roş-albaştri să se apropie de lider şi să-şi rezerve deja 10.000 de euro în plus la finalul sezonului apare azi. Echipei îi trebuie o victorie în Ghencea cu Gaz Metan, apoi încă trei puncte la Tîrgu Jiu plus un succes cu Sportul, din nou în Bucureşti.

Cum poate ajunge Steaua în grupele CL
1) cîştigă titlul - va juca două tururi cu campioanele din ţări ca Scoţia, Elveţia sau Israel
2) termină pe locul 2 - va juca două tururi cu echipe din Anglia, Spania sau Germania

25 de milioane de euro ar fi suma aproximativă care i-ar reveni Stelei în cazul unei participări în grupele Champions League. Jucătorilor le-ar reveni drept prime mai puţin de 10 la sută din sumă

Şi contractele depind de deznodămînt
Felul în care se va termina acest sezon va influenţa puternic carierele celor mai mulţi dintre jucătorii Stelei, nu doar buzunarele lor. Fotbaliştii au prime promise, dar există şi unii care ştiu că vor mai continua în roşu şi albastru numai în situaţia unui final fericit pentru club. Adică Geraldo, Bicfalvi, Tatu, Iliev, ale căror contracte expiră după ultima etapă, vor părăsi România aproape sigur dacă Steaua ratează biletele de Champions League.

De 15 ori mai mult ca Europa League
Suma maximă pe care ar putea-o încasa un jucător de bază, precum Tănase, pentru cîştigarea campionatului e de 15 ori mai mare decît cea care le-a revenit steliştilor în stagiunea asta, în care au acces în grupele Europa League. Doar 10.000 de euro a fost bonusul pentru grupele acestei competiţii. Roş-albaştrii au mai luat încă pe atît fiindcă au trecut şi de faza grupelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
terminatorul2
terminatorul2  •  26 Martie 2012, 10:25
Postat de steaua.libera pe 26 Martie 2012, 02:54

Banii jos ba, nu vorbe!

Trebuie si bani , DAR jucatorii inteleg ca joaca pt Steaua ? Prima data sa joace cu ”inima” si dupa aia sa se gindeasca la bani.

mircea_cjn
mircea_cjn  •  26 Martie 2012, 08:15

Asta este stirea zilei?! Bine ca n-a aparut cealalta stire , cu 100.000 euro prima, daca castiga liga campionilor !! Ha, ha, Gsp a ajuns gazeta de perete a oilor !

sica2ro200
sica2ro200  •  26 Martie 2012, 06:13

asa ciobane scoate banii.......ai ramas la prime ca acum 7 ani calicule !!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează