FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA 1-0

Party Steaua » Eşecul de la Tîrgu Mureş a venit ca urmare a unei tactici falimentare pregătite de Ilie Stan

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 22:15

Stan a pregătit meciul de la Tîrgu-Mureş într-o atmosferă veselă, cu antrenamente relaxate şi glume între jucători


Steaua a mers prost în prima parte a campionatului, dar nici cînd a început să joace bine nu i-a priit. Cu trei victorii din trei meciuri jucate în campionat în 2012, roş-albaştrii au fost şi ei impresionaţi de ce parcurs bun au. Şi atmosfera din echipă s-a schimbat complet în urma jocului cu Astra, pe care l-au cîştigat cu 2-1 şi care le-a adus laude din partea oamenilor din club şi din afara lui. "În zilele care au precedat meciul de la Tîrgu-Mureş, echipa nici nu prea s-a antrenat. Adică totul s-a făcut la o intensitate foarte scăzută şi Stan n-a reuşit să-şi mai aducă jucătorii cu picioarele pe pămînt", a povestit un apropiat al roş-albaştrilor.

Ce s-a întîmplat exact? "Toată lumea avea impresia că s-a cam cîştigat campionatul deja, dispăruseră seriozitatea şi concentrarea. Jucătorii făceau tot felul de glume despre cum au luat ei campionatul, aveau impresia că ce a fost mai greu a trecut şi că şi-au cam încheiat misiunea după ce au cîştigat trei meciuri", a povestit aceeaşi sursă. Gigi i-a încurajat: "Batem la Tîrgu-Mureş! La cum jucăm, putem să dăm vreo 16 goluri". Iar Ilie Stan a recunoscut după meci că n-a mai fost în stare să-i facă să-şi revină: "Eu le-am zis din prima zi, de la primul antrenament care a urmat meciului cu Astra, să aibă grijă şi să fie serioşi. Ştiam foarte bine că Sabău e în stare să se închidă aproape perfect şi că de aceea o să fie complicat meciul".

Edi a anticipat pe facebook
Singurul de la Steaua care a simţit că urmează ceva rău a fost Edi Iordănescu. Secundul a postat pe facebook înaintea meciului cu Tîrgu-Mureş: "Cu riscul de a-i supăra pe unii, consider că şansele la titlu ale Stelei sînt foarte mici. Nu pot dezvolta şi sper să mă înşel, dar am argumente care îmi confirmă opinia". Gigi s-a supărat pe el: "Nu e în regulă ce a zis Edi, dar nu spun mai multe, că se supără nea Puiu".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
klinmaximus
klinmaximus  •  24 Martie 2012, 13:20

Chiar daca Ilie Stan a confirmat pana acum ca antrenor,in acest meci a gresit tactica...Cum sa-i folosesti pe Bourceanu si Bicfalvi,cand tu trebuie sa ataci o echipa care nu face altceva decat sa se apere??? Schimbarea cu Radut a schimbat cat de cat jocul,dar tot degeaba.In ceea ce ma priveste totul este foarte clar.In campionatul nostru oricand ultima clasata poate invinge prima,doar aparandu-se si speculand greselile adversarului.Nimeni nu e in stare sa faca un dribling,rar se pot lega mai mult de 2-3 pase in viteza si pe pozitie viitoare,iar atacantilor le trebuie 3-4 situatii clare sa inscrie. Atunci cum sa desfaci o echipa care se apara cu tot efectivul? Doar norocul te poate salva.

vali12
vali12  •  24 Martie 2012, 12:50

ce ziaristi penibili. astea sunt inventii marca gsp. ziar becalizat care incearca sa il scoata basma curata pe cioban.singurul vinovat pentru situatia actuala de la Steaua nu poate fi decat ciobanul pentru ca "de la cap se strica pestele".

florinch
florinch  •  24 Martie 2012, 12:39

Infrangerea de la Tg Mures este rodul platii pe care Becali le-a facut-o doar lui Tanase si Bourceanu,de parca doar astia jucasera pentru Steaua.Mie mi se pare normal ca ceilati jucatori s-o lase mai moale.Sa joace si sa castige doar Tanase si Bourceanu antrenati de Jiji.Asta ar termina si Barcelona daca ar ajunge patron acolo.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează