FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - CFR CLUJ, LUNI, 17:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Paszkany anunţă: "E ora Clujului!" ;)

Arpad Paszkany, Paszkany, CFR Cluj
Arpad Paszkany, Paszkany, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

Arpad Paszkany a respins ideea unei alianţe anti-CFR a echipelor din capitală şi crede că feroviarii vor cîştiga din nou titlul şi Cupa

Finanţatorul "vişiniilor" a evitat să dea replica granzilor din capitală, care ar pregăti o coaliţie anti-CFR, însă le-a transmis contracandidatelor din capitală că vrea să cîştige din nou eventul.

"Sînt adeptul ideii conform căreia valoarea este pe primul loc în fotbal. Îmi doresc să fie un retur corect, ma refer aici şi la aspectele organizatorice. Nu pot să spun că ar exista o coaliţie anit-CFR. Mi-e greu să gred că echipele bucureştene vor face front comun pentru a cîştiga doar una dintre ele", a spus Paszkany. Boss-ul din Gruia a făcut şi un calcul referitor la şansele clujenilor de a cîştiga campionatul. "Returul înseamnă 17 finale pentru CFR, care încep cu meciul de la Urziceni. Dacă vom reuşi să luăm punctele, după primele 9-10 etape, în proporţie de 90%, pot spune că vom avea un final mai relaxat", a esitmat finanţatorul.

Preşedintele Iuliu Mureşan nu pare nici el afectat de alianţa formaţiilor bucureştene, însă n-a ratat ocazia să dea un advertisment rivalilor. "Nu îmi fac probleme că nu se va juca doar pe teren. Coaliţie? Probabil nivelul de cultură al celor care se gîndesc la aşa ceva este comun. Atîta vreme cît valiza se află la DNA, campionatul va fi unul corect", a conchis "Murinio".

"Ne aşteaptă un retur greu. Echipele din topul clasamentului s-au egalat valoric, astfel că primele 6 au şanse la titlu. Sper ca CFR să fie învingătoare"
Arpad Paszkany, finanţator CFR Cluj

"Cel mai important transfer al nostru este Mandorlini. Nu ştiu dacă avem cel mai valoros lot, dar ne vom bate la titlu"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

5 jucători noi va avea Mandorlini la dispoziţie în retur: Veloso, Piccolo, De Zerbi, N. Dică şi Bud
 
S-a împăcat cu Kone
Paszkany şi-a reconsiderat poziţia faţă de ivorianul Yssouf Kone, despre care a declarat în urmă cu o lună că nu mai doreşte să-l vadă la echipă în retur. "Iubesc toţi jucătorii care îmbracă tricoul CFR-ului, îmi este drag chiar şi Kone. Sper ca acele mici urecheli să-i fie de folos, ele au avut efect chiar la ultimul meci. Sper ca Yssouf să fie în retur unul din cei mai buni jucători din campionat", a spus Paszkany.

Piccolo şi Veloso, prezentaţi oficial
CFR şi-a prezentat, ieri, ultimele două achiziţii ale iernii, italianul Felice Piccolo (26 de ani) şi brazilianul Leonardo Veloso (22). Ultimul şi-a ales tricoul cu numărul 23, purtat de Fabbiani acum două sezoane, în timp ce Piccolo va purta numărul 13. "Mi-au fost suficiente cîteva zile pentru a-mi da seama că CFR este un club mare. Am încredere că ne vom îndeplini obiectivele", a spus italianul completat de Veloso: "Mă simt minunat la Cluj, este un pas mare în cariera mea".

"Nimeni nu e titular!"
Italianul Andrea Mandorlini a evitat să vorbească despre statutul de rezervă al lui Tony în retur, însă promite că toţi jucătorii vor avea o şansă. "Am 20 de titulari la CFR. Pot să joace toţi sau niciunul. Fiecare va primi şansa lui, avem concurenţă pe toate posturile, deci cel mai în formă va fi şi titular", a explicat italianul.

Clujul aşteaptă naţionala
Deşi echipa naţională a debutat pe stadionul din Gruia cu un rezultat negativ, 0-3 cu Lituania, şefii din Gruia îi aşteaptă din nou pe tricolori la Cluj. "Porţile stadionului sînt deschise oricînd pentru echipa naţională, avem un teren bun şi public pe măsură. Sper ca de data aceasta să avem parte şi de vuictorie. Mi-aş dori ca Nicolae Dică să îşi relanseze cariera la CFR şi să fie rechemat la naţională", a comentat Paszkany.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
 •  21 Februarie 2010, 12:50
Postat de pe 21 Februarie 2010, 12:10

are dreptate, de cativa ani e tara clujului si se vede ca suntem in buda rau....si-au facut autostrada (centura), acum mai la fotbal tre sa castige si suntem rezolvati. Jos cluju, mai bine bistrita sau piatra decat nerusinatii tarii.

Baaaaa Shotgol, vrei sa spui ca e mai bine in rahatul ala de oras plin de mitici. Mai gandestete putin inainte sa scrii ca voi refolositi hartia igienica pe post de batista.

 •  21 Februarie 2010, 12:10

are dreptate, de cativa ani e tara clujului si se vede ca suntem in buda rau....si-au facut autostrada (centura), acum mai la fotbal tre sa castige si suntem rezolvati. Jos cluju, mai bine bistrita sau piatra decat nerusinatii tarii.

 •  21 Februarie 2010, 11:15

Ce fain e sa vezi ca atunci cand toti ceilalti se balacaresc in fel si chip, mai exista si niste oameni in stare de declaratii civilizate, care fac cinste bechipei pe care o reprezinta! Multumim domnilor, si succes mai departe! Forza CFR, mandria Clujului!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează