FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - CFR CLUJ 0-1

Paszkany îl cauţionează pe Beto: "Terenul Sibiului seamănă cu un maidan pentru raţe"

Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 22:53

Omul de afaceri cere arbitri străini la Dinamo - Steaua şi Steaua - CFR Cluj


Arpad Paszkany a avut o intervenţie la postul clujean de televiziune NCN. Şeful feroviarilor i-a găsit alibiuri lui Beto pentru simularea de la Sibiu. "Degeaba investim bani şi energie, dacă suprafaţa de joc la unele echipe n-are nimic în comun cu fotbalul. La Sibiu era mai degrabă un maidan pentru raţe. Beto are acea execuţie nefericită din cauza calităţii gazonului. 20 la sută e greşeala sa, 80 la sută e de vină terenul. E cu privirea sus, vrea să paseze bine, dar loveşte pămîntul din cauza unei denivelări. Nu e bine să fii prea tehnic, acolo unde chiar nu e cazul.

Eu cred că pe o asemenea suprafaţă de joc baţi şi Barcelona, cu puţină concentrare. Valoarea echipelor se egalizează spre partea inferioară a noţiunii", a spus Paszkany, care a adăugat că Radu Petrescu n-a greşit intenţionat. "Să fim serioşi. Şi noi am piedut 5 puncte pe mîna arbitrilor, în acest sezon. Cel puţin 5 puncte! Oricum, nu ştiu cum s-ar fi desfăşurat partida la 0-1. Şi la Braşov am fost conduşi şi am cîştigat 2-1. Acea decizie ţine exclusiv de valoarea arbitrului. Sînt şi asistenţi, doi la un meci, care uneori lasă impresia că stau degeaba. Cînd intervin, strică tot", a mai spus Paszkany.

Omul de afaceri clujean vrea arbitri străini la meciurile Dinamo - Steaua şi Steaua - CFR Cluj, decisive pentru stabilirea campioanei de toamnă. "Dintre cei implicaţi în fotbal am militat primul pentru aducerea arbitrilor străini la meciurile importante. Cer public brigăzi străine la Dinamo - Steaua şi Steaua - CFR. Nu că ar fi neapărat mai buni ca ai noştri, dar măcar eliminăm orice suspiciune", a mai spus Paszkany.

"Calitatea gazonului a influenţat prestaţia echipei noastre. Faza cu Beto s-a întîmplat din cauza unei denivelări. Cluburile trebuie obligate să asigure condiţii decente"
Arpad Paszkany

Vezi aici cum a scăpat-o Beto pe CFR de primirea unui gol la meciul de la Sibiu!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (88)
tiberyus28
tiberyus28  •  12 Decembrie 2011, 16:56

Ce de cfristi frustrati.. sa mergeti sa-i pupati mana arbitrului.

szsebi
szsebi  •  30 Noiembrie 2011, 02:25
Postat de tomita_1965 pe 29 Noiembrie 2011, 11:41

Mare rusine de bozgor datias sa-ti dau cu picamarul sa-ti fac tota familia la popou de bozgor borat ,terenul de la sibiu ie mai bun ca al tau de la cluj mai rataule si hotule ce iesti bagateas in pizda mati cand vei termina cau hotiiile tale din fotbal in frunte cu buldozerul de muresan vai de nu ti sar mai scula si sa leo lasi la sibieni sa tio faca de bozgor pervers nu stiu cum te mai suporta clujeni sa pleci in ungurimea mati sati fie rusine la ce ai declarat( VA ROG SA MA IERTA-TI DAR NU A-M MAI SUPORTAT )

"bozgorii" scriu mai corect decat tine... vocabular asortat cu gramatica...si ai 46 de ani...mi-ar fi rusine in locul tau

sabben
sabben  •  29 Noiembrie 2011, 20:42

Aceasta a fost si impresia mea cand ma uitam la meci: Beto loveste putin in gazoon, si normal ca simte durere in picior. Nu a simulat nimic, si reactia lui nu are nimic de-a face cu jucatorul din spate. Greseala arbitrului ramane strict greseala lui. Sibiul ar face bine sa isi amenajeze suprafata de joc, daca vor sa joace in liga 1.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează