FOTBAL  »  Superliga  »  CONSPIRAŢIE LA VÎRF?

Paszkany şi Mureşan lasă să se înţeleagă că echipa lor va fi victima răzbunării lui Crăciunescu

Ion Craciunescu
Ion Craciunescu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 15:37

Finanţatorul clujenilor spune că se aştepta la un val de arbitraje ostile, iar colaboratorul său e convins că Gigi Becali nu e străin de complotul care vrea CFR-ul scos din lupta pentru titlu


CFR n-a primit un penalty clar la meciul cu Petrolul şi, în plus, a avut un gol anulat extrem de uşor. Conducătorii "vişiniilor" au ieşit la atac. "Haţegan merită 500.000 de beţe peste fund. Ar trebuie să înfiinţăm DNI, Direcţia Naţională a Incompetenţilor. A fost viciere de rezultat", a spus preşedintele Iuliu Mureşan. Ieri, oficialul din Gruia a venit cu declaraţii suplimentare. Acesta a mărturisit că i se pare cel puţin suspect faptul că Gigi Becali a ieşit în săptămîna premergătoare meciului cu acuzaţii care-l vizau pe "centralul" de la meciul de duminică, Ovidiu Haţegan

"A luat 150.000 de euro de la CFR, în 2008, la meciul acela cu «U», care a decis titlul", a spus Gigi. Mureşan e sigur că Becali ştia că Haţegan va fi delegat la meciul din Gruia. "Cineva punea presiune pe Haţegan din urmă cu o săptămînă, deci avea ceva informaţii. Eu am aflat de abia sîmbătă seara cine o să conducă meciul. Cînd i-am reproşat lui Haţegan că nu ne-a dat penalty, l-am întrebat de cînd ştia că ne arbitrează. A răspuns că de miercuri. S-a inventat o poveste înainte de meci, că i-am dat bani lui Haţegan în trecut, tocmai pentru a pune presiune pe arbitru", a spus Mureşan.

Paszkany insinuează că prestaţia lui Haţegan de la meciul cu Petrolul are legătură cu numirea lui Ion Crăciunescu în fruntea CCA. "Eu mi-am avertizat jucătorii că va urma un val de arbitraje hai să le numim ciudate şi că vor trebui să dea cel puţin 3 goluri într-un meci pentru a fi siguri de victorie. Mă deranjează cînd văd o manieră de arbitraj ostilă. Henţul în careul lor a fost de două ori mai vizibil, iar arbitrul n-are nici un alibi pentru că era mai bine plasat decît la faza cu Peralta. Faptele sînt cele care se văd, poveşti sînt multe. Cu Petrolul, arbitraţi de Haţegan, aţi văzut faptele", a spus Paszkany.

"Se plînge CFR de arbitraje. Vai, săracul CFR! M-a sunat cineva şi mi-a spus că e 1-0 pentru Petrolul. Am aprins imediat televizorul. S-a făcut 1-1, dar am tot sperat. Tot spuneam, hai, mai rezistaţi puţin!"
Gigi Becali

"Am cîştigat o echipă adevărată după meciul cu Petrolul. Sînt sigur că vom lua titlul, chiar dacă va trebui s-o facem împotriva a 11, 13 sau 14 adversari"
Jorge Costa, antrenor CFR Cluj

Regretă că au lăsat Steaua în Gruia
Şefii lui CFR le-au permis steliştilor să joace două meciuri europene pe stadionul lor, cel cu ŢSKA Sofia şi cel cu Schalke. "E un pas spre normalitate", a motivat Iuliu Mureşan. "Le mulţumesc celor de la CFR. Ne-au ajutat să organizăm aceste meciuri", a spus fostul manager al Stelei, Mihai Stoica. Gigi Becali a uitat deja de ajutorul venit de la Cluj şi a atacat în mai multe rînduri gruparea din Gruia. Iuliu Mureşan a mărturisit că regretă că a permis Stelei să joace la Cluj.

Daniel Tudor, eliminat
Antrenorul cu portarii al lui CFR a fost eliminat de Ovidiu Haţegan după ce a protestat vehement la faza în care "centralul" nu a penalizat henţul lui Sipovici în careu (31). Mai mult, în partea a doua Bastos a văzut galben pe banca de rezerve. Şi Beto a fost şocat de atitudinea centralului. "Am vrut să vorbesc cu el, dar mi-a replicat că n-are ce să discute cu mine. Incredibil, pînă la urmă sîntem oameni, nu?", a declarat portarul convocat recent la reprezentativa Portugaliei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
zadkiel
zadkiel  •  05 Octombrie 2011, 16:48
Postat de elsopotyi pe 05 Octombrie 2011, 14:00

CRED CA GIGIGI E IN SPATELE CORUPTIEI DIN FOTBALEL FUGEA DUPA CEI DIN BISTRITA FILMATI LA TV, CU EURO, EL ESTE AUTORUL BRICHETEI, A VALIZEI, NU PASKANYI.PACAT CA DNA NU O CAUTA, CA MERITA MAI MULTA ATENTIE DE CAT PLINBAREA CU AVION A LUI AVRAM.DAR PICA CEI FARA BANI, INFLUENTA, SI NU CA CEI CA GIGIGIGIGI.

Si Paskany a dat sume astronomice direct lui Basescu! Oficial! Asa au fost obtinut trofeele de la CFR si in curand Tinutul Secuiesc, singura zona din Romania unde nu s-a inchis niciu-un spital! Paskany a luat cu 20 euro/mp terenuri in Cluj care erau evaluate la minim 1000 euro/mp! PUSCARIA!

elsopotyi
elsopotyi  •  05 Octombrie 2011, 14:00

CRED CA GIGIGI E IN SPATELE CORUPTIEI DIN FOTBALEL FUGEA DUPA CEI DIN BISTRITA FILMATI LA TV, CU EURO, EL ESTE AUTORUL BRICHETEI, A VALIZEI, NU PASKANYI.PACAT CA DNA NU O CAUTA, CA MERITA MAI MULTA ATENTIE DE CAT PLINBAREA CU AVION A LUI AVRAM.DAR PICA CEI FARA BANI, INFLUENTA, SI NU CA CEI CA GIGIGIGIGI.

zadkiel
zadkiel  •  05 Octombrie 2011, 10:15
Postat de infos pe 04 Octombrie 2011, 21:41

star wars e mica gluma pe langa cinemaul din liga intai! :-)))))

Lasa ca vine iar in 2012 prima campanie electorala comasata din istoria democratiei si sare iar Arpad Paskany sa doneze oficial Miscarii Populare Tradatoare, sume ametitoare de bani si in in 2013 o sa fie CFR iar campioana! Reteta asta a lui Arpi nu a dat niciodata gres! CFR a castigat trofee numai in mandatul arestatilor CFR si cu saci de bani donati in campanile electorale! Paskany a devenit proprietar de terenuri valoroase in Cluj, platind 20Euro/mp, desi valoarea reala era de 1000Euro/mp! Domeniul public este impresciptibil Arpi si procurorii pot deschide si in 20 de ani dosarul! Numai imbecilii ciordesc domeniul public, fapta care nu se prescrie niciodata!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează