FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI-FC BRASOV, LUNI, ORA 19:00, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Patru titulari ai Braşovului nu pot intra pe teren cu Vasluiul

Adrian Szabo
Adrian Szabo

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 10:53

Adrian Szabo nu va putea alinia cea mai bună formaţie luni, la Vaslui, neputînd conta pe patru dintre titularii săi obişnuiţi.

Dacă în primele jocuri din 2013 tehnicianul braşovenilor a surprins folosind, mai ales în linia de mijloc, un sistem de rotaţie, acum se vede obligat de indisponibilităţi să apeleze la jucători ce au evoluat mai puţin.

Javier Velayos şi Paul Batin sunt suspendaţi, fiecare acumulînd al patrulea cartonaş galben în partida cu Ceahlăul. În acelaşi joc, Burno Madeira a fost înlocuit după doar nouă minute cu Davide Dias în urma unei întinderi la inghinali. Portughezul nu va efectua deplasarea în Moldova, iar lista absenţelor este completată de Cristi Ionescu, acesta nefiind refăcut după o disjuncţie la umăr suferită în urmă cu trei săptămîni.

Antrenorul stegarilor şi-a făcut debutul ca antrenor în Liga I chiar cu victoria din tur (2-1) în faţa vasluienilor, golurile fiind marcate de Iulian Popa şi Paul Batin, respectiv Dacian Varga. Totodată, jocul de luni va reprezenta un alt debut, cel lui Gabi Balint pe banca lui FC Vaslui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
criticul89
criticul89  •  14 Aprilie 2013, 13:25

doare adevarul ?? batin n-a primit niciun galben etapa trecuta !! lasati commentul aici sa vada toata lumea cat de amatori sunteti ! nici sa va uitati peste niste statistici nu sunteti in stare :)))))))))))))))))))) patetici ! :))))))

ulegpescar
ulegpescar  •  11 Aprilie 2013, 13:36

Bate Vasluiu cu 3-0

psyk3
psyk3  •  10 Aprilie 2013, 11:44

bate vasluiu cu 2-1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează