FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-1

VIDEO Paul Iacob, declarații surprinzătoare după eșecul cu Sepsi: „Am avut multe ocazii, am făcut un meci tactic bun”

Paul Iacob +42   FOTO
Paul Iacob

Articol de , , - Publicat luni, 15 aprilie 2024 23:14 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 23:49

Rapid - Sepsi 0-1. Paul Iacob (27 de ani), fundașul giuleștenilor, a oferit prima reacție după al patrulea eșec consecutiv din play-off. Apărătorul a explicat faptul că norocul i-a lipsit formației sale, ținând cont de ocaziile ratate.

Rapid continuă să dezamăgească în play-off. Trupa lui Cristiano Bergodi (59 de ani) poate coborî pe locul 6 etapa viitoare, în cazul unui alt rezultat negativ, cu FCSB. Paul Iacob, fundașul Rapidului, a explicat la finalul partidei faptul că echipa sa a dominat partida, a avut marile ocazii, însă norocul a fost cel care a lipsit.

Cristiano Bergodi, explicații pentru excluderea din lot a 3 jucători de bază: „A fost o decizie luată cu Dan Șucu”
RAPID
Cristiano Bergodi, explicații pentru excluderea din lot a 3 jucători de bază: „A fost o decizie luată cu Dan Șucu”

VIDEO. Paul Iacob surprinde după Rapid - Sepsi 0-1: „Suntem de 10 ori mai supărați decât suporterii” » Ce a spus despre meciul cu FCSB

„Cei de la Sepsi au avut două sau trei ocazii de poartă și un gol marcat. Am avut mai multe ocazii, penalty anulat, cam acesta a fost meciul. Pe final am căzut puțin și n-am mai fost atât de lucizi.

Am făcut un meci tactic bun. Play-off-ul este un alt campionat, mult mai aprig, a fost un meci încins, cu un ritm foarte bun, sunt mici detalii care fac diferența. Dacă noi marcam primii, astăzi am fi câștigat, se întâmplă și astfel de meciuri, să n-ai noroc, să nu intre mingea în poartă.

Știu că suporterii sunt supărați, n-avem ce să facem, noi suntem de 10 ori mai supărați, suntem cei de pe teren și încercăm să dăm totul, faptul că nu e de ajuns trebuie să ne pună pe gânduri. Fanii trebuie să vină să încurajeze echipa pentru că jucătorii se pot schimba, dar oamenii iubesc Rapidul și asta contează cel mai mult.

Noi suntem principalii responsabili, aici s-a cerut demisia mai multor antrenori, și rapidiști, și nerapidiști, oamenii sunt în măsură să strige ce vor, dar noi suntem principalii vinovați.

N-am mai câștigat puncte de la meciul cu FCSB, sper să-i batem și să câștigăm de acum încolo următoarele meciuri. Facem multe greșeli individuale, preluări, pase simple și cred că în meciul cu ei va trebui să facem o partidă perfectă, nu degeaba sunt pe primul loc, noi trebuie să ne autodepășim”, a explicat Iacob, la Orange Sport.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Sepsi, salvată de VAR în meciul cu Rapid! Penalty și eliminare anulate după analiza fazei
SEPSI - RAPID
Sepsi, salvată de VAR în meciul cu Rapid! Penalty și eliminare anulate după analiza fazei
Eșecul cu CFR Cluj le-a fost fatal! Trei jucători de la Rapid, excluși din lot de Bergodi pentru meciul cu Sepsi
RAPID - SEPSI
Eșecul cu CFR Cluj le-a fost fatal! Trei jucători de la Rapid, excluși din lot de Bergodi pentru meciul cu Sepsi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
bozo76
bozo76  •  15 Aprilie 2024, 23:31

James shut up please

Vezi toate comentariile (1)
Comentează