FOTBAL  »  Superliga  »  PĂUN PLEACĂ DE LA DINAMO

Păun n-are loc la Dinamo, dar nu duce lipsă de oferte. ŢSKA şi Ludogoreţ se bat pentru el!

Georgian Păun
Georgian Păun

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 13:17

Georgian Păun e la un pas să iasă campion pentru prima dată în carieră, cu ŢSKA Sofia. Echipa sa are un avans de două puncte faţă de Ludogoreţ, iar în ultima etapă ŢSKA va juca meciul decisiv chiar pe terenul contracandidatei, o remiză fiindu-i suficientă pentru a deveni campioana Bulgariei.

Fotbalistul de 26 de ani este împrumutat pînă la finalul acestui sezon la ŢSKA Sofia, bulgarii avînd prima opţiune de transfer definitiv în schimbul a 200.000 de euro. Şefii lui Ludogoreţ au intrat şi ei în cursă pentru semnătura lui Păun şi, dacă ŢSKA nu va activa clauza pînă la 1 iunie, Georgian ar putea ajunge la Ludogoreţ, care va trebui să negocieze direct cu Dinamo.
Păun a marcat de două ori în acest sezon în cele opt partide jucate pentru ŢSKA şi are un contract lunar de 5.000 de euro.

"Nu vin să fiu rezervă eternă!"
Păun poate deveni campion cu ŢSKA Sofia, avînd două puncte avans faţă de Ludogoreţ, cu două etape înainte de final. "Sînt apreciat aici, mă opreşte lumea pe stradă, iar la ultimul meci cînd am dat gol mi-a strigat tot stadionul numele.

Oamenii vor să mă păstreze, iar la Dinamo nu m-aş putea întoarce în aceleaşi condiţii ca în trecut, adică să fiu rezervă eternă. Aş reveni doar pentru suporteri", a declarat Păun.

Bulgarii au pregătit deja contractul pentru un transfer definitiv al lui Georgian şi un salariu de 10.000 de euro pe lună, dublu faţă de cît are în prezent.

200.000 de euro vor trebui să plătească ŢSKA  pentru Georgian Păun

2 goluri a marcat Georgian Păun în cele şapte partide jucate pentru ŢSKA

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
bibanu_red_dog
bibanu_red_dog  •  22 Mai 2012, 21:37

ciubotariu a renuntat la paun si la bakaj f f usor. din aceasta cauza a pierdut si atatea meciuri si postul de antrenor. mai are de invatat.

biancorossi
biancorossi  •  22 Mai 2012, 00:24
Postat de exodus2012 pe 21 Mai 2012, 20:08

paun, scarlatache, stratila, platini........hai ma lasati-ma cu astia!

corect. si apoi, o fi dinamo cum o fi, dar si tska si ludopwlea sunt sub primele 5 din Ro.

kily
kily  •  21 Mai 2012, 22:08

asta este mai bun ca alexe dar n'are spate

Vezi toate comentariile (26)
Comentează