FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-2

Păun şi Bakaj s-au săturat de Dinamo! » "Nu mai vrem să fim rezerve eterne!"

Păun se simte foarte bine la ŢSKA Sofia, unde a fost împrumutat în acest retur.
Păun se simte foarte bine la ŢSKA Sofia, unde a fost împrumutat în acest retur.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 00:17

Georgian e titular la ŢSKA şi e aproape să ia titlul în Bulgaria, în timp ce Elis e om de bază la Odessa şi i-a cucerit pe ucraineni. Nici unul nu va mai reveni din vară.

Pentru dinamovişti se potriveşte cel mai bine vorba: "Orice şut în fund reprezintă un pas înainte!". Georgian Păun şi Elis Bakaj, doi dintre cei mai tehnici fotbalişti pe care îi aveau "cîinii" în curte, au fost lăsaţi să plece în această iarnă la ŢSKA Sofia, respectiv la Cernomoreţ Odessa.

20.000 de euro pe lună pentru Bakaj
Ambii au găsit la echipele lor antrenori ce i-au utilizat exact pe posturile pe care se simt cel mai bine, Păun mijlocaş ofensiv, iar Bakaj, al doilea vîrf. Au dat randament, iar din vară nu mai doresc să revină în Ştefan cel Mare.

Agentul Cristea Opria a revenit din Ucraina, unde a negociat transferul definitiv al lui Bakaj: "În proporţie de 99%, Elis va continua la Odessa, mai avem de lămurit doar salariul. A jucat foarte bine, a dat goluri, pase de gol, oamenii sînt încîntaţi de calităţile lui".

Acum, Bakaj cîştigă 12.000 de euro lunar, iar ucrainenii vor să pluseze cu 8.000 de euro! Cernomoreţ a activat deja clauza pentru un transfer definitiv.

"Nu vin să fiu rezervă eternă!"
Păun poate deveni campion cu ŢSKA Sofia, avînd două puncte avans faţă de Ludogoreţ, cu două etape înainte de final. "Sînt apreciat aici, mă opreşte lumea pe stradă, iar la ultimul meci cînd am dat gol mi-a strigat tot stadionul numele.

Oamenii vor să mă păstreze, iar la Dinamo nu m-aş putea întoarce în aceleaşi condiţii ca în trecut, adică să fiu rezervă eternă. Aş reveni doar pentru suporteri", a declarat Păun.

Bulgarii au pregătit deja contractul pentru un transfer definitiv al lui Georgian şi un salariu de 10.000 de euro pe lună, dublu faţă de cît are în prezent.

200.000 de euro vor trebui să plătească atît ŢSKA, cît şi Cernomoreţ pentru Georgian Păun, respectiv Elis Bakaj

2 goluri a marcat Georgian Păun în cele şapte partide jucate pentru ŢSKA

4 goluri a marcat Elis Bakaj în cele 11 meciuri jucate pentru Cernomoreţ Odessa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
shadow_oli
shadow_oli  •  18 Mai 2012, 17:01

Eu in locul lui Georgian Paun as tace din gura .E un prefacut ordinar care nu merita nici in lotul largit al clubului . E mare dinamovist cica ...haha ... cand era lotul lui Dinamo juca la pariuri de ff multe ori si al naibii ca punea contra echipei la care evolua ..de unde mi-am dat seama ??? pt eram in spatele STRUTULUI si am auzit tot ce a vb....mi se pare ca era meciul cu cfr daca nu ma insel .. .. pariul a fost pus la stanleybet Iasi ...

xstream
xstream  •  18 Mai 2012, 14:44
Postat de florinch pe 18 Mai 2012, 03:31

Numai Ciubotariu si Becalihotii sunt de vina ca acesti 2jucatori nu mai sunt la Dinamo.Pe Chiriches l-am pierdut pentru 50 000 de euro,pe Chipciu tot la fel,pe Parvulescu pentru 100 000Pe Paito l-am pierdut la aeroport (l-a furat Vassluiul)..Managementul lasa mult de dorit la Dinamo.Astia nu sunt actionari,sunt creditori.Pe orice jucator pun ochii,hop,il iau altii pentru o prajitura in plus..Am ajuns scouteri pentru Liga I.Cum ar fi aratat Dinamo cu Chiriches,Parvulescu si Paito in aparare,cu Chipciu,Bakaj,Paun,la mijloc? In schimb,noi ne cramponam cu Grigore,Moti,Pulhac,Stratila,Danciulescu,Munteanu.Asta-i New Dinamo?

foarte mare dreptate... de ar ajugne mesajul tau la astia de la conducere..

xstream
xstream  •  18 Mai 2012, 14:43
Postat de neacaisa pe 18 Mai 2012, 02:20

sunt ambii slabi.

joaca tu daca esti bun

Vezi toate comentariile (8)
Comentează