FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pe cine alege Ciobi? » Curtean şi Matei se bat pentru un loc în primul "11" cu Vaslui

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 21:09

Antrenorul dinamoviştilor nu ştie cu cine să joace mijlocaş dreapta: cu experimentatul Curtean ori cu rapidul Matei


Liviu Ciobotariu caută să arunce în teren contra Vasluiului, duminică, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la DigiSport 1, cel mai bun prim "11" posibil, avînd în vedere problemele de efectiv cu care se confruntă: Luchin, Grigore şi Niculae, toţi suspendaţi.

Defensiva e bătută în cuie - Rus, Moţi, Scarlatache şi Pulhac -, în locul lui "Săgeată" va intra Platini, singura dilemă reprezentînd-o postul de mijlocaş dreapta. Ciobotariu are trei variante: Sorin Strătilă, Alexandru Curtean şi Cosmin Matei.

Strătilă a bifat 106 minute în trei partide, însă evoluţiile sale au dezamăgit. Curtean are doar 24 de minute jucate la Galaţi, în primele etape acuzînd o oboseală accentuată. Alex e călit în meciurile tari, are experienţă şi dacă va fi apt fizic sută la sută, va intra din primul minut. Altfel, Cosmin Matei, cu cele mai bune prestaţii dintre achiziţiile din această iarnă, va primi şansa să demonstreze că poate deveni om de bază.

650.000 de euro au plătit roş-albii pentru jumătate din drepturile federative ale lui Strătilă şi Curtean, doi dintre fotbaliştii aduşi în această iarnă ce îşi găsesc rar loc în primul "11" al "cîinilor"

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (14)
valyomanyd
valyomanyd  •  24 Martie 2012, 17:48
Postat de stelistulpaul pe 24 Martie 2012, 08:45

cea mai buna formula este savulescu-badea-giovani becali-victor becali-danilescu-netoiu-borcea toti acesti hoti la puscarie

Si jiji sa care valiza, cum de ai uitat de el? Aaaa,tu esti cioban si el e baciul.....

andreipedro
andreipedro  •  24 Martie 2012, 12:55

O singura problema avem :daca nu sunt jucatorii lui Berbecali nu vor intra in echipa nici cu slujbe la inaltele fete bisericesti.asa ca MARS BECALI ps: curtean pe stanga si matei pe dreapta, alexe rezerva "de lux"

craz1est
craz1est  •  24 Martie 2012, 12:04

Matei

Vezi toate comentariile (14)
Comentează