FOTBAL  »  Superliga  »  BUGET

Pe podium, dar cu mari probleme financiare » O echipă din Liga 1 a redus salariile jucătorilor cu 25%

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 11:01

FC Botoșani s-a impus în derby-ul Moldovei, 1-0 cu Poli Iași, dar situația financiară a echipei nu este cea mai bună.

Chiar înainte de partida cu Iași, botoșănenii au fost anunțați că li se vor tăia salariile cu 25% până la finalul acestui an, pentru ca echipa să nu intre în incapacitate de plată.

"Am negociat cu jucătorii și am fost înțeleși. Am reușit diminuarea contractelor până la finalul acestui an, tocmai pentru a putea avea liniște în vestiar și pentru a nu intra în incapacitate de plată! Anul acesta am ajuns la un buget de 3,9 milioane.

E un buget mare pentru Botoşani în condiţiile în care drepturile TV sunt 2,2 milioane cu toate obligaţiile la bugetul statului. Ne-am făcut calculele foarte bine. Nu am avut litigii cu niciun jucător, am fost corecţi, dar salariile s-au diminuat cu 25 la sută", a afirmat președintele celor de la Fc Botoșani, Cornel Șfaițer, citat de Dolce Sport.

FC Botoșani a început excelent noul sezon și ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii 1, cu 13 puncte. Moldovenii pot fi depășiți în această seară de Dinamo, în cazul în care formația antrenată de Ioan Andone va obține un rezultat pozitiv la Târgu Mureș.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează