FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Petre Grigoraş nu mai e sigur de viitorul său în Gruia: ”Un bagaj stă nedesfăcut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 19:31

Înainte de meciul cu Petrolul, tehnicianul a admis că ar putea fi schimbat oricînd de şefii "feroviari" după lipsa de rezultate şi eliminarea din Cupă


Surprinzător, eliminarea din Cupă şi parcursul sub aşteptări din campionat, doar locul 11 din 8 runde, nu au adus repercusiuni financiare asupra echipei. Petre Grigoraş a primit un nou vot de încredere din partea conducerii chiar înainte de meciul cu Petrolul, dar asta nu-i garantează viitorul la club.

"Nu s-au luat încă nici un fel de măsuri, dar ne putem aştepta la orice din partea şefilor. Şi eu fac parte din acel vestiar împotriva căruia s-ar putea anunţa sancţiuni. Mesajul a fost să nu cedăm, cred că şi dînşii sînt conştienţi că avem un moment mai dificil, şi va trebui să scoatem tot ce se poate din acest lot de jucători cel puţin pînă în iarnă", a spus Grig.

Tehnicianul de 48 de ani a admis că ar putea fi schimbat dacă jocul nu va suferi rapid îmbunătăţiri: "Personal, eu nu-mi desfac toate bagajele, las mereu unul pregătit. Astăzi eşti, iar mîine eşti plecat. Chiar dacă-mi desfac un bagaj, îl fac pe altul, că asta-i viaţa antrenorilor. Pentru noi e prioritar să ne îmbunătăţim jocul de la meci la meci, pentru că echipa nu se exprimă aşa cum mi-aş dori eu. Am dat şansă tuturor jucătorilor, cei care vor avea o atitudine corespunzătoare vor juca. Realitatea e că plecăm cu şansa a doua la Ploieşti, dar voi face tot posibilul să-i resuscitez puţin".


"E greu de suportat şi acceptat ce se întîmplă. Trecem printr-un moment extrem de dificil şi pentru a ne spăla de păcatele din ultimul timp trebuie să cîştigăm la Ploieşti"
Petre Grigoraş, antrenor CFR

"Singurul lucru care pot să-l fac acum la CFR e să-i antrenez cît mai bine pe jucători. Nu ne putem gîndi la obiective măreţe, că devenim penibili"
Petre Grigoraş, antrenor CFR

"Dacă te întreabă cineva zilnic dacă eşti prost sau urît şi te uiţi în ochii lui, îţi dai seama că eşti şi prost, şi urît! Nu mai suport să fiu întrebat despre demisie sau demitere"
Petre Grigoraş, antrenor CFR


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  05 Octombrie 2013, 14:01
Postat de crixus_neo pe 28 Septembrie 2013, 09:38

e greu fara emil boc antrenor principal si craciunescu preparator fizic...

Lasa ca sunt mai buni RegheBlat si Cap de Mop cu pungutele! Apropo, i-ai dus azi chiftele la stapana-tu?

daniaania
daniaania  •  30 Septembrie 2013, 18:41

Nu sunt de acord cu schimbarea lui Grig, jucatorii sunt vinovati, iau salarii mari pe nimic..!! Trebuie schimbati si adusi cel putin 4, ca altfel luptam pt. retrogradare..La iarna se fac iar transferuri, o anuntat Arpi..Speram pe seara sa nu luam multe goluri..

archibald
archibald  •  29 Septembrie 2013, 13:54
Postat de crixus_neo pe 28 Septembrie 2013, 09:38

e greu fara emil boc antrenor principal si craciunescu preparator fizic...

ca sa stiti si voi miticii daca-l cautati pe piticul atomic il gasiti pe Cluj Arena locul unde de altfel l-a initiat si pe finutul sau A. Tise! Cat despre CFR ................i-a iubit ca sarea-n ochi!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează