FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB

VIDEO Absență grea pentru FCSB la următoarele două meciuri: „Chiar și așa, mergem să luăm 3 puncte”

Florinel Coman a suferit o accidentare musculară în FCSB - FC Voluntari 0-0 // foto: GSP
Florinel Coman a suferit o accidentare musculară în FCSB - FC Voluntari 0-0 // foto: GSP

Articol de , - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 14:13 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 14:34

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a anunțat că Florinel Coman (25) va rata următoarele două meciuri ale roș-albaștrilor, cu Petrolul (28 octombrie), respectiv Oțelul (31 octombrie), dar spune că șeptarul va fi apt de joc cu Rapid, la derby-ul programat pe 5 noiembrie.

Pentru FCSB urmează o deplasare dificilă în SuperLigă, pe terenul Petrolului, echipa care ocupă locul 7 în campionat. Charalambous simte că jucătorii lui sunt pregătiți să treacă peste pasul fals din etapa precedentă, 0-0 cu FC Voluntari, deși doi fotbaliști importanți, Florinel Coman și Ovidiu Popescu, sunt indisponibili.

„Care CIF? Cu ăla dai pe chiuvetă!” » Dispută live pe palmaresul Stelei, între Grădinescu și Miu: „Jimmy, hai lasă-mă, cum s-o ia FCSB din Liga 4!?”
PALMARES
„Care CIF? Cu ăla dai pe chiuvetă!” » Dispută live pe palmaresul Stelei, între Grădinescu și Miu: „Jimmy, hai lasă-mă, cum s-o ia FCSB din Liga 4!?”

Elias Charalambous, înainte de Petrolul - FCSB: „Avem doi absenți, pe Florinel Coman și Ovidiu Popescu”

„Urmează alt meci important pentru echipa mea. Cred că jucătorii mei sunt pregătiți. Știm că vom înfrunta un adversar bun, o echipă care se apără foarte bine, care nu a primit multe goluri în ultimele meciuri. Se apără bine și încearcă să joace pe contraatac, dar suntem pregătiți pentru asta.

Venim după un egal alb, singurul meci în care nu am înscris în acest sezon. Vom încerca să fim mai buni, ne simțit pregătiți și mergem acolo să luăm cele 3 puncte. Nu există meci ușor în campionatul ăsta, ați văzut câte puncte pierd echipele de sus împotriva celor mai mici.

Avem doi absenți. Unul este Florinel, accidentat, celălalt Ovidiu Popescu, suspendat. Restul jucătorilor sunt pregătiți să joace. Vom vedea cum va evolua situația lui Coman, dar cred că va fi pregătit pentru meciul cu Rapid, nu cel de Cupă”, a precizat antrenorul cipriot la conferința de presă de astăzi.

Alte declarații ale lui Elias Charalambous

Absență grea pentru FCSB la următoarele două meciuri: „Chiar și așa, mergem să luăm 3 puncte”
Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB

Despre afirmațiile lui Gigi Becali cu privire la cine va juca: „Patronul se exprimă în felul lui. Are opiniile lui și este normal. Noi suntem cei care decidem, care discutăm cu el la finalul zilei. Pentru mine, este logic să ascultăm părerea lui”.

Despre debutul lui Dorin Rotariu: „Din prima lui zi aici, Roti dă dovadă de o atitudine grozavă la antrenamente. A dat totul la meci (n.r. - 0-0 cu FC Voluntari), am doar lucruri bune de spus despre el. Uneori poate nu ești în cea mai bună formă sau zi, dar atitudinea pe care o arată contează mult pentru noi”.

Despre Alexandru Musi, cedat temporar la Petrolul: „Urmărim toți jucătorii noștri împrumutați la alte echipe. Musi are un sezon foarte bun, iar dacă va continua ca acum, poate într-o bună zi va juca la FCSB”.

Citește și: 

Gabi Tamaș critică nivelul din România: „Nu mai sunt caractere. Când nu ești plătit 3-4 luni, al dracu', ți-a venit mintea la cap și joci ca spiridușul!”

Nici Burcă nu știe ce face! » 3 simptome despre haosul de la Dinamo

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează