FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID

Contestat zilele trecute, a fost acum delegat la Petrolul - FCSB! Prima reacție

Radu Petrescu, arătând un „galben” în Lens - PSV // foto: Imago Images
Radu Petrescu, arătând un „galben” în Lens - PSV // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 16:25 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 16:36

CCA l-a delegat pe Radu Petrescu (40 de ani) la Petrolul - FCSB, unul dintre cele mai tari meciuri ale rundei 14 din SuperLigă.

Duelul de sâmbătă seara dintre Petrolul și FCSB, ora 20:30, va fi condus de o brigadă de arbitri cu Radu Petrescu, ecuson FIFA, la centru.

„Centralul” bucureștean va fi ajutat de asistenții Mircea Grigoriu (A1) și Mihai Marica (A2), în timp ce în camera VAR vor opera Horațiu Feșnic și Doru Claudiu Lucaciu.

Trei dintre granzii Superligii intră în rând cu marile echipe din Anglia » Gazeta dezvăluie ce presupune întreg procesul și ce beneficii vor avea fotbaliștii și cluburile
TRANSFERURI
Trei dintre granzii Superligii intră în rând cu marile echipe din Anglia » Gazeta dezvăluie ce presupune întreg procesul și ce beneficii vor avea fotbaliștii și cluburile

Radu Petrescu, delegat la Petrolul - FCSB. Reacția lui Claudiu Tudor

Claudiu Tudor, președintele celor de la Petrolul, a comentat delegarea CCA în exclusivitate pentru GSP.ro:

„Avem încredere în Radu Petrescu pentru acest derby al campionatului, că va fi echidistant și meciul va fi decis exclusiv de fotbaliști. Este un arbitru de mare valoare și suntem siguri că va împărți corect dreptatea pe teren”.

Radu Petrescu a arbitrat marți meciul Lens - PSV 

Radu Petrescu a mai condus un meci în această săptămână, duelul de Champions League dintre Lens și PSV Eindhoven, scor 1-1. Batavii nu au fost mulțumiți de prestația arbitrului român, căruia i-au reproșat modul în care a reacționat la jocul agresiv al francezilor.

„Arbitrii ar trebui să protejeze atacanții mai mult. De fiecare dată când încerc să sprintez, mai iau o lovitură, mai sunt împins o dată. Așa a fost arbitrul la acest meci”, a afirmat Luuk de Jong, căpitanul lui PSV, completat de antrenorul Peter Bosz:

„Luuk a primit o mulțime de lovituri. Nu a fost deloc protejat de arbitru. Să-l fi văzut la pauză, în vestiar. Era plin de urmele loviturilor”.

Radu Petrescu nu i-a mai arbitrat pe ploieșteni în acest sezon, dar s-a mai aflat la centru la un meci al celor de la FCSB, chiar în prima etapă, la 3-1 cu FCU Craiova.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce spune o legendă a lui Dinamo despre eventuala plecare a lui Burcă: „Mă mir cum de nu vede”

Întrebarea despre Corneliu Papură a provocat răbufnirea în conferință: „Ar fi nedemn, nedrept!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dansy
dansy  •  28 Octombrie 2023, 13:35

Nici nu ma așteptăm sa fie alt arbitru ca sa fie bine pentru fcsb!

oase92
oase92  •  27 Octombrie 2023, 17:17

Mergea și Cătălin Popa în locul lui Petrescu. Gazdele aveau mai multă ”siguranță” dar, merge și așa. Vom asista la un joc foarte ”bărbătesc”.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  27 Octombrie 2023, 16:47

Arbitraj permisiv gazdelor la joc dur. Fesnic o sa se uite în alta parte în loc de monitorul Var.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează