FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul, încotro?! Previziuni sumbre din tabăra ”lupilor”: “Alcenat nu mai vrea să stea, greu de crezut că Albin mai rămîne”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 17:54

Petrolul a încheiat turul de campionat pe locul 3, după egalul din ultima etapă contra Concordiei Chiajna, 2-2, dar situaţia clubului nu este deloc roz, după arestarea patronului Dan Capră.
Jucătorii ploieştenilor au plecat astăzi în vacanţă, dar sînt îngrijoraţi în ceea ce priveşte viitorul lor şi al echipei. "Situaţia nu e plăcută, sper ca lucrurile să se rezolve în timpul vacanţei", a fost reacţia lui Teixeira pentru Dolce Sport, înainte de a pleca în Portugalia. Mijlocaşul a fost completat de căpitanul Geraldo. "În România se poate întâmpla aproape orice. Sper să putem să jucăm la Ploieşti în continuare şi să nu plecăm în altă parte", a declarat fundaşul.

Marius Nicolae, fostul manager sportiv al ”lupilor” are previziuni sumbre despre viitorul Petrolului, fiind convins că ploieştenii se vor despărţi în iarnă de mai mulţi jucători importanţi. “Situaţia e tensionată la Petrolul. Eu vorbesc săptămînal cu aproape toţi jucătorii, iar aceştia sunt îngrijoraţi, pentru că nu au cu cine discuta despre viitorul lor”, a spus fostul oficial al ploieştenilor la Sport.ro.

Vedetele care au cele mai mari şanse să se despartă de Petrolul sînt Jean Sony Alcenat, Juan Albin şi Toto Tamuz. ”Alcenat a fost dorit de Getafe şi Elche, dar totul a rămas la nivel de discuţii. Putea pleca acolo doar dacă rămînea liber de contract. Oricum, el nu mai vrea să stea. E al treilea an acolo şi i-a ajuns. E greu de crezut că Albin va mai rămîne, lui Tamuz îi va fi destul de uşor să-şi găsească un contract mai bun decît la Petrolul”, a declarat Marius Nicolae.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (20)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  12 Decembrie 2014, 12:03
Postat de mvradulescu pe 10 Decembrie 2014, 08:58

Asta e varianta optimistă, dar nu e exclus să apară o echipă formidabilă de liga trei ori patru care să ridice "pretenții justificate" la titlu, din lipsă de alți competitori ...

vezi, d'aia rezultatele ...formidabile(!) de prin cupele ioropene.. steaua e ca chiorul in tzara orbior. fara competitie serioasa in campionat, nu se poate calitate. se intorc impotriva toate manariile care au dus la caderea timisoarei, craiovei, pitestilor, rapidului, etc. daca intra la apa si chefereaua si gazarii, liga intai se va juca in judetul ilfov. ca acolo sunt banii, sforarii, partidul, frf, lp, etc. banii n'aduc fericirea. ba, la unii, brutaria.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  12 Decembrie 2014, 11:58

asta a devenit alta rachita, lemn de proasta calitate, se apleaca usor, in bataia vantului... fiecare club are bombanitorii sai. mi se pare normal sa mai plece, sa mai vina jucatori, ca la orice club.

mvradulescu
mvradulescu  •  10 Decembrie 2014, 08:58
Postat de spectatorul pe 09 Decembrie 2014, 21:40

In ritmul asta, presimt ca la anul ne vom bate pe muchie de cutit cu Botosani-ul la titlu...

Asta e varianta optimistă, dar nu e exclus să apară o echipă formidabilă de liga trei ori patru care să ridice "pretenții justificate" la titlu, din lipsă de alți competitori ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează