FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul testează un jucător tunisian care a evoluat în serie B

Fotbalistul tunisian Selim Ben Djemia dă probe la Petrolul
Fotbalistul tunisian Selim Ben Djemia dă probe la Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 11:39

Fotbalistul tunisian Selim Ben Djemia a participat la prima şedinţă de pregătire pe care FC Petrolul a avut-o programată în această săptămînă.

Născut în Franţa, pe 29 ianuarie 1989, Ben Djemia joaca fundaş stînga, dar poate fi utilizat şi în centrul defensivei.

Ben a jucat în Serie B, pentru Padova (2009-2010) şi Frosinone (2010-2011), dar ultima echipa la care a evoluat este Red Star 93 Saint-Ouen. Fost component al naţionalei „U21” a Tunisiei, Selim Ben Djemia va fi monitorizat si in zilele care urmeaza de Valeriu Răchită, acesta urmînd sa ia o decizie in privinţa tunisianului pînă la plecarea de vineri, în Antalya.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
sensy
sensy  •  25 Ianuarie 2012, 19:21

alta chifla marca rachita...e bun ..pe o panta ascendenta..de la serie B...la o echipa de amatori care a scapat sa nu retrogradeze in judeteana deoarece s-a retras o echipa si a ramas in "C"...nascut in franta? jurnaliatorilor..deci e broscar..ca are dubla cetatenie e partea a doua...rachita mai bine zi ca ai si tu si tot stafful promise niste vacante gratos in Cartagina de pe urma baietului sau comisioanelor. pacat de sepull(y)a..ala adevarat cangur botswanez...a jucat 80 min in 10 meciuri..si a dat 1 GOL...niste peste 100 de ani nu ne mai intalnim cu asa valoare..si cand te gandesti ca a costat doar 300 000 euroi..noroc cu vivi ca are ochi buni pentru CARACTERE

cordos_eu
cordos_eu  •  25 Ianuarie 2012, 13:41

repet, e un golgeter innascut, mult peste tot ce are Petrolul! chiar si peste sarbul din atac

Vezi toate comentariile (2)
Comentează