FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pintilii aşteaptă transferul la Steaua: ”Tîmpit aş fi să nu semnez!”

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 25 mai 2012 20:50

Mihai Pintilii e încîntat de interesul Stelei şi spune că n-ar ezita o secundă să vină în Ghencea


- Mihai, gata, ţi-ai făcut bagajul pentru Bucureşti?
- Nu, ar trebui? Deocamdată sînt în vacanţă, mă relaxez.

- Păi, nu vii la Steaua?
- Dacă mă sună, vin. Deocamdată nu m-a căutat nimeni, nici de la club, nici impresarul meu.

- Dar tu ai vrea să ajungi în Ghencea?
- Păi, ce, sînt tîmpit să nu vreau la Steaua? Am şi eu o vîrstă, Steaua se bate mereu la campionat, e an de an în cupele europene, iar pe unde joacă umple stadioane, ar fi poate printre ultimele şanse de a evolua pentru o echipă de top.

- Ai mai fost la Steaua acum cinci ani, dar nu ai rămas. Nu eşti supărat pentru acel episod?
- Departe de mine gîndul ăsta. Experienţa aceea de două săptămîni a fost una fantastică. Am fost în cantonament atunci, Hagi era antrenor, şi m-am pregătit alături de jucători de mare valoare ca Mirel Rădoi, Dică. Poate nu o să mă crezi, dar am învăţat multe lucruri în acele două săptămîni.

- Atunci, Bicfalvi a fost oprit, tu trimis acasă.
- Păi, pentru mine a fost mai bine. Ştii de ce? M-am întors la Jiul, am jucat constant, asta a fost cariera mea. Poate dacă rămîneam atunci la Steaua, eram împrumutat pe la Buzău, aşa cum s-a întîmplat cu mai mulţi jucători din acea perioadă.


"Să se înţeleagă cluburile între ele pentru că la mine nu vor fi probleme. Eu vreau să ajung la un club mare cum e Steaua, sper să mă înţeleagă cei de la Pandurii!"
Mihai Pintilii, mijlocaş Pandurii

"În două săptămîni îmi scot piciorul din ghips şi mă pot antrena. Îmi pare rău că am pierdut echipa naţională, dar e bine că voi fi sănătos cînd încep pregătirile"
Mihai Pintilii, mijlocaş Pandurii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
cfr..victorie
cfr..victorie  •  26 Mai 2012, 12:28
Postat de preasfintitul_john.chisleag pe 26 Mai 2012, 02:02

Nu vorbi urat fiule !

Sal John

statham_j
statham_j  •  26 Mai 2012, 10:29
Postat de d_3amon pe 26 Mai 2012, 10:25

Cine a zis ceva de Dinamo? E capitan la Pandurii, om de nationala, are cu singurata liniste si un antrenor adevarat la Pandurii, dc sa mearga la nebunia de la steaua? Eu asta nu inteleg

pt ca niciodata nu o sa reuseasca ceva la Pandurii...e o echipa frumoasa si atat din Bucuresti, de bine de rau....prinde mai usor un contract afara daca e bun

djamorphis
djamorphis  •  26 Mai 2012, 10:29
Postat de d_3amon pe 26 Mai 2012, 10:25

Cine a zis ceva de Dinamo? E capitan la Pandurii, om de nationala, are cu singurata liniste si un antrenor adevarat la Pandurii, dc sa mearga la nebunia de la steaua? Eu asta nu inteleg

Ar vrea sa vina la Steaua, iar unul dintre motive este chiar spus de el. Steaua joaca an de an in Cupele Europene.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează