FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-1

Pîrvulescu, entuziast după meciul cu Astra: "Aşa arată un debut perfect"

Pîrvulescu, la primul gol marcat pentru Steaua.
Pîrvulescu, la primul gol marcat pentru Steaua.

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 00:48

Paul Pîrvulescu s-a arătat entuziasmat de atmosfera din Ghencea, le mulţumeşte fanilor pentru susţinere şi spune că golul lui Hagi din 1994 a fost mult mai frumos.

Pîrvulescu a jucat aseară al 3-lea meci în tricoul Stelei, însă a fost primul pe Ghencea, în faţa propriilor suporteri. Şi chiar la jocul de debut pe această arenă a reuşit să şi marcheze un gol fabulos, cu care a adus cele 3 puncte trupei lui Ilie Stan.

- Paul, cum ţi-ai imaginat debutul pe Ghencea înaintea acestui joc?
- Fix cum a ieşit. Stadion plin, evoluţie bună pentru noi, victorie, 3 puncte.

- Ai şi marcat.
- Da, chiar e debutul perfect, aşa cum probabil visează orice fotbalist care îşi doreşte să ajungă la Steaua. Pînă la urmă nu contează cine a dat gol, contează victoria.

- Cum ţi s-a părut prestaţia publicului?
- E pentru prima oară în cariera mea cînd joc într-o asemenea atmosferă. Absolut fabuloşi au fost suporterii, au creat o presiune continuă pe adversar, ne-au susţinut, ne-au împins de la spate.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE PÎRVULESCU

- Prin golul pe care l-ai marcat ai reuşit să te şi împaci cu suporterii după toată povestea că eşti dinamovist de mic?
- Am trecut repede peste ce a fost atunci, la transfer, dar, oricum, le mulţumesc suporterilor că au fost alături de mine şi pentru că m-au primit fantastic. Le voi demonstra şi de aici înainte că au toate motivele să aibă încredere în mine.

- Golul tău e comparabil cu cel marcat de Hagi în 1994, împotriva Columbiei. Cîţi ani aveai atunci?
- Doar 6 ani, eram foarte mic. Am revăzut însă ulterior acel gol. Vă rog, să nu comparăm golul domnului Hagi cu al meu! Acela a fost marcat la un Campionat Mondial, un nivel fantastic.

4 victorii consecutive în Liga 1 a bifat Steaua cu succesul de aseară, obţinut în faţa Astrei, precedentele 3 fiind: 1-0 cu Voinţa Sibiu, 1-0 la Mioveni şi 1-0 la Cluj, cu Universitatea

11 puncte avea Dinamo avans înaintea meciului direct cu Steaua, din tur, acum fiind doar 3 puncte între cele două echipe, iar meciul direct va fi acasă la roş-albaştri

"Steaua nu trebuie să mai plece niciodată de pe Ghencea, aţi văzut ce atmosferă a fost acolo. Totuşi, sînt de acord cu Gigi că marile jocuri, cu Dinamo, cu Rapid şi cele din cupele europene să fie disputate pe Arena Naţională" (Anghel Iordănescu)

"Steaua e mult mai puternică decît în tur, chiar mi-a lăsat o bună impresie. E o candidată serioasă la titlu la cum a jucat" (Toni Conceicao, antrenor Astra)

"La ce suporteri are Steaua şi la ce atmosferă e pe Ghencea, eu nu văd capabilă nici o echipă să poată cîştiga aici" (Alexandru Chipciu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
kingviking
kingviking  •  19 Martie 2012, 13:44

e jucator bun Pirvulescu,aseara super gol jos palaria. Dar tot mercenar ramane:)

val70
val70  •  19 Martie 2012, 10:57
Postat de saviola2_8 pe 19 Martie 2012, 01:15

stelist de mic poate, caini il voiau pe degeaba frate! pentru o suta de mii n-a semnat, inseamna ca n=a fost caine adevarat! a ales sa vina la steaua! sa bata catzaua, sa=si faca damblaua!

Ai fost euforic aseara ! :)

terminatorul2
terminatorul2  •  19 Martie 2012, 10:33
Postat de saviola2_8 pe 19 Martie 2012, 01:15

stelist de mic poate, caini il voiau pe degeaba frate! pentru o suta de mii n-a semnat, inseamna ca n=a fost caine adevarat! a ales sa vina la steaua! sa bata catzaua, sa=si faca damblaua!

Felicitarii

Vezi toate comentariile (11)
Comentează