FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 2-1

Piţi, pe picior de plecare de la Craiova » Zar de fugă

Articol de , - Publicat miercuri, 08 decembrie 2010 00:00

Din cauza gravelor probleme financiare de la club, Piţurcă e decis să plece de la Craiova


Victor Piţurcă recunoaşte că situaţia la Universitatea e extrem de gravă şi că nu e deloc exclus să părăsească Bănia în această iarnă: "Cînd am venit, am cerut ca problema financiară să fie rezolvată pentru a aduce jucători ca să ne batem pentru primele 3 locuri. Sînt datorii foarte mari şi există şansa să nu mai continuu la Craiova". Piţi e supărat în primul rînd deoarece fotbaliştii sînt neplătiţi de două luni, iar Mititelu nu-i poate garanta un buget de achiziţii semnificativ.

Tehnicianul a mai dezvăluit că a adus bani de acasă pentru ca echipa să supravieţuiască: "Cînd am venit eu, erau angajaţi ai clubului care nu îşi primiseră salariile de 8-10 luni de zile! Dacă nu plăteam din puţinul meu, era foarte greu".

Apoi, Piţurcă şi-a contrazis şi patronul, care zisese că nu va da nici un fotbalist la rivale: "Trebuie să vindem oriunde, Găman e de vînzare chiar şi pentru echipele din ţară. O altă variantă ar fi ca fanii să devină acţionari sau să vină alţi oameni de afaceri să ne ajute. Fac apel la oricine".

"Cantonamentele din această iarnă vor fi plătite de un domn din Craiova care doreşte să rămînă anonim"
Victor Piţurcă, antrenor Craiova

"Putem ajunge în Liga a 2-a"
Mititelu spune că situaţia e atît de critică încît faptul că Piţurcă se gîndeşte să plece nici nu-l mai îngrijorează: "Principala problemă a noastră nu e asta, ci că de la anul putem ajunge în Liga a 2-a. Nu putem lua licenţa cu asemenea restanţe. Dacă statul întîrzie să-mi dea banii pe care mi-i datorează, retrogradăm. Chiar şi aşa, nu vînd clubul". Surse autorizate susţin că patronul ar fi de acord să accepte rezilierea contractului cu Piţi de comun acord, situaţie în care nici unul nu va trebui să achite clauza de 5 milioane de euro!


5,5 milioane de euro însumează datoriile actuale ale lui Mititelu către stat, către proprii jucători şi angajaţi şi către alţi parteneri de afaceri

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
kautz
kautz  •  08 Decembrie 2010, 13:03

lasa ca vine la steaua inapoi

digei
digei  •  08 Decembrie 2010, 10:52

Pai normal ca zar de fuga,Piturca isi gaseste mereu motive de fuga daca vede ca nu e in stare sa performeze.In mod normal la rezultatele pe care le-a avut Mititelu trebuia sa-i dea papucii dar Piti s-a acoperit si cine stie ce clauze si-a pus in contract...La Steaua nu tot asa a plecat,peste noapte ? I-a lasat pe aia fara antrenor fara nimic,le-a luat si jucatorii.

forzzasteaua
forzzasteaua  •  08 Decembrie 2010, 10:49

MITITELUL ASTA ESTE PRO..ST TARE. LA CE DR..ACU TE-AI ZBATUT SA-L ADUCI PE PITI LA CRAIOVA DACA NU II POTI OFERI CONDITI??? ESTI MULTUMIT CA CRAIOVA JOACA MECI DE MECI CU STADIONUL PLIN DAR NU FACI NIMIC IMPORTANT PENTRU CLUB - DACA NU MAI POTI LASA FRATE PE ALTUL CAPABIL NU-TI MAI BATE JOC SI DE CLUB SI DE SUPORTERI. M-AM SATURAT DE TOT CE INSEAMNA CONDUCATORI IN FOTBALUL ROMANESC CUM DR..ACU AVEM PARTE NUMAI DE INCOMPETENTI SA NE CONDUCA SI TARA SI ECHIPELE FAVORITE.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează