FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă îi desființează pe Reghe și Becali » Dezvăluiri incendiare: "Antrenorul primea mesaj și făcea schimbare! Becali se lăuda peste tot că el antrenează"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 22:47

Victor Pițurcă, fost antrenor la echipa roș-albastră în două mandate, a vorbit despre motivele pentru care steliștii au ratat câștigarea campionatului, criticându-i pe Reghecampf, pe care nu l-a numit direct, și pe Gigi Becali.

"Patronul este de vină pentru ratarea campionatului. Este principalul vinovat, pentru se implica. Ce făcea antrenorul? El primea mesaj, schimba și zicea că patronul e bun.

Da, antrenorul acela a luat două campionate, dar avea jucători foarte buni. Erau cei mai buni din Liga 1. Toată echipa națională era acolo. Dar pe jucătorii aceia i-a adus adus patronul. El știa pe cine să aducă. Cum chemam un jucător la națională, cum îl transfera.

Acum, că e FCSB și nu mai e Steaua, jucătorii pleacă mai greu în străinătate. Și antrenorii vin mai greu. Vin doar pentru că sunt bani. Dar dacă nu mai câștigă titlul un an sau doi, se liniștește Becali și aduce un antrenor de valoare, un antrenor care nu-l va lăsa să mai zică cevaDacă pierde echipa, el să înceapă să critice echipa și îl dă afară.

Acum, Becali își aduce antrenori cu care să facă ce vrea. El spune în toate cercurile că el antrenează și că face schimbările", a spus Pițurcă la TV Dolce Sport.

Citește și: Victor Pițurcă îl atacă pe Mititelu: "Era bolnav! Am fost tâmpit că m-am dus acolo. Nu va mai exista echipa lui"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
cainelup
cainelup  •  08 Iunie 2017, 17:21

Aud ca noului antrenor fecesebist i se spune Dicanio. Bai baieti, mai rasfirati-va, nene !

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  08 Iunie 2017, 11:14

frustrat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  08 Iunie 2017, 10:44

Caracter oltenesc vanitos. El si-ar dori o echipa de executanti, un staf in genunchi, un patron mut si o suma imensa pentru transferurile diktate de el si numai de el.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează