FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pleacă Pulhac » Jucătorul cu cel mai mare contract din lot are trei oferte din străinătate

Pulhac a mai jucat în străinătate pentru Hercules Alicante, în sezonul 2010-2011
Pulhac a mai jucat în străinătate pentru Hercules Alicante, în sezonul 2010-2011

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 ianuarie 2013 10:17

Fundaşul stînga s-ar putea despărţi de Dinamo săptămîna viitoare, Ludogoreţ Razgrad, Hazar Lankaran şi o formaţie din Ucraina bătîndu-se pentru semnătura sa.

Cristi Pulhac a intrat în ultimele şase luni de contract şi este posibil să se despartă de Dinamo mai devreme de finalul campionatului în curs. Fundaşul stînga a avut cîteva discuţii cu acţionarii, situaţia sa urmînd să se decidă vineri, cînd Nicolae Badea va reveni în ţară.

În cazul în care îşi va prelungi şederea în Ştefan cel Mare, fotbalistul de 28 de ani va trebui să renunţe la actualul salariu, de 14.000 de euro lunar, şi să accepte o remuneraţie cu 4.000 de euro mai mică. Diferenţa o va putea recupera însă din bonusuri, în funcţie de performanţele individuale şi ale echipei.

Cea mai bună soluţie pentru ambele părţi ar fi însă un transfer în străinătate. Pulhac este dorit de o formaţie din Ucraina, dar şi de liderul Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, acolo unde joacă şi bunul său prieten Cosmin Moţi. Bulgarii ar trebui să plătească aproximativ 200.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile fotbalistului încă de acum ori, dacă nu se vor înţelege asupra sumei de transfer, l-ar putea aconta de acum pentru la vară.

Pulhac mai are o variantă în Azerbaidjan, de la Hazar Lankaran, care-l are pe lista de achiziţii de mai multă vreme şi care traversează o perioadă nefastă, clasîndu-se pe poziţia a 6-a în campionat. La Hazar joacă un alt dinamovist, Adrian Scarlatache, cu trei goluri marcate în cele 13 meciuri jucate.

166 de partide a jucat Pulhac în Liga 1 pentru Dinamo, el reuşind să marcheze de două ori

900.000 de euro e cota de piaţă a lui Pulhac conform site-ului specializat transfermarkt.de


Inbox:
- Adrian Scarlatache (Hazar Lankaran), la DigiSport: "Mă bucur că am plecat de la Dinamo pentru că acolo sînt probleme grave. E bine că l-au pus pe Ţălnar, el cunoaşte echipa şi sigur o va duce în Europa".
- Dinamo se va reuni azi, la stadionul din Ştefan cel Mare, iar mîine jucătorii vor efectua vizita medicală. În perioada 15-27 ianuarie, "cîinii" vor merge în cantonament în Poiana Braşov.
- Andrei Cristea nu uită şi nu iartă: "M-a dezamăgit profund atitudinea lui Dario Bonetti şi felul în care s-a comportat cu mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
dynamovist
dynamovist  •  09 Ianuarie 2013, 23:25

Doamne ajuta!

yonuts2001
yonuts2001  •  09 Ianuarie 2013, 21:04

Sant de acord ca nu trebuie pastrat pulhac in lot ,ba chiar daca se poate si materializa acest transfer la o alta echipa cu atat mai bine.Insa modul in care vorbesc uni oameni aici despre un jucator al propriei echipe este trist, inainte de a scrie aici pe site uni dintre voi ar trebui sa ceara voie.

dog_one
dog_one  •  09 Ianuarie 2013, 17:26

SA PLCE SI GRATIS ..SA NU-L MAI VAD.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează