FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Plecarea lui Dorinel l-a eliberat! » Simbolul Oţelului revine la echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 septembrie 2012 20:58

UPDATE 21:00 / Gabi Paraschiv, mijlocaşul Oţelului, a vorbit despre revenirea la prima echipă: "A fost dorinţa celor din conducere şi a antrenorului ca eu şi încă doi colegi, Cojoc şi Cucu, să venim la prima echipă.

Eu şi Dorinel n-am fost foarte apropiaţi niciodată. Am avut o relaţie rece, dar profesionistă. Nu voi discuta de conflict, ar fi urît să vorbesc despre un antrenor cu care am făcut performanţă. Mă bucur că revin la prima echipă după aproape 3 luni petrecute la satelit", a spus Gabi Paraschiv la DigiSport Special.

Viorel Tănase, noul antrenor al Oţelului, a luat deja prima decizie prin care speră s-o readucă pe fosta campioană a României în prima jumătate a Ligii 1.

Tehnicianul a hotărît să îl readucă la prima echipă pe Gabi Paraschiv, fostul căpitan al gălăţenilor. Mijlocaşul de 34 de ani intrase în dizgraţia lui Dorinel Munteanu şi fusese trimis la "satelitul" Oţelului.

Paraschiv a evoluat în 188 de partide în Liga 1, marcînd 38 de goluri. A mai jucat pentru Flacăra Moreni, Chindia Tîrgovişte, Petrolul Ploieşti şi Oltul Sf. Gheorghe. Alături de el, la prima echipă vor mai reveni Sorin Cucu şi Samoel Cojoc.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
theopalas
theopalas  •  07 Septembrie 2012, 17:51
Postat de mihaienache pe 07 Septembrie 2012, 07:02

relansezi echipa cu asta de 34 de ani siguranta:)))))

Daca habar nu ai care e situatia, te rog sa te abtii de la aberatii.

mihaienache
mihaienache  •  07 Septembrie 2012, 07:02

relansezi echipa cu asta de 34 de ani siguranta:)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează