FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Poate! » Kamil Bilinski poate reintra în formula de start a lui Dinamo, sîmbătă, cu CSMS Iaşi

Articol de - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 22:38

Kamil Bilinski nu doar că s-a antrenat ieri normal, dar a fost în vervă la şedinţa de pregătire a ”cîinilor”


Kamil Bilinski nu are tendonul secţionat, însă accidentarea din meciul cu FC Braşov (2-1) l-a ţinut departe de gazon la Botoşani. Iar recuperarea polonezului a decurs foarte bine după două săptămîni de pauză. Ieri dimineaţă a fost la antrenament, a alergat normal, a intrat la miuţă, totul este în regulă în ceea ce-l priveşte.

Dacă situaţia va decurge în continuare în aceeaşi parametri, atunci Kamil poate fi titular sîmbătă, din nou, în echipa roş-albă. Rămîne de văzut la cine va renunţa Stoican în primul "11": se-ntoarce în formaţie şi căpitanul Vali Lazăr, suspendat pentru două etape. Alexe a dat gol, şi-a spart şi capul, dar este în formă.

5 goluri a înscris Bilinski în 7 meciuri în campionat şi-n Cupa Ligii în 504 minute

Întîlnesc " Dinamo II"
Roş-albii vor întîlni Fortuna Cîmpina în "16"-imile Cupei. Formaţia a fost rebranduită - Poiana Cîmpina era "satelitul" dinamoviştilor la începutul anilor 2000 -, preşedintele Constantin Anghelache este un spectator fidel la meciurile echipei de pe locul 2 în Seria B2, iar 6 dintre fotbaliştii formaţiei sînt împrumutaţi sau au fost ai "cîinilor"! Este vorba despre fundaşii Raul Crişan (26 de ani), Alin Dobrosavlevici (19 ani), Horia Crişan (23 de ani), mijlocaşii Ionuţ Cioinac (23 de ani), Ervin Zsiga (23 de ani) şi atacantul Gelu Velici (22 de ani).

Fai, avertizat
Dinamoviştii au făcut ieri şedinţa video, revăzînd meciul pierdut de la Botoşani (2-3). Stoican a insistat asupra intrărilor dure, repetate, ale lui Collins Fai, şi nu doar din această partidă. Totodată, i-a transmis africanului să aibă grijă la atacurile pe care le are în meci, fiindcă se poate alege cu şi mai multe cartonaşe roşii, dar şi cu accidentări. Duminică seară, camerunezul a fost eliminat la Botoşani.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  17 Septembrie 2014, 15:28
Postat de 1745flo pe 17 Septembrie 2014, 09:52

Degeaba reintra bilinsky daca rotariu nu ramane pe bara!

sper ca in locu lui Mos Ion RoATA(riu) sa intre Gavrila, jucatoru care a jucat exceptional si care a aratat la Botosani ca merita sa fie titluar meci de meci, la fel sper sa reintre Bubacar la mijloc si sa-l tina pe olteanu Barboianu pe banca pentru ca nu are nicio treaba cu mijlocul !!!

zecs93
zecs93  •  17 Septembrie 2014, 15:26

Sa auzim numai de bine, insfarsit reintra Motorul lui Dinamo, hai ca putem sa batem Iasiu si sa revenim pe loc de Europa

reddogsv
reddogsv  •  17 Septembrie 2014, 13:58
Postat de cainerrosu pe 17 Septembrie 2014, 12:36

Stoican , ce parere ai de echipa asta : Marc/Barboianu-/AdPopa(Durimel)/Gardos/Filip/-Matei/Elton/Bubacar/Lazar/-Bilinski/Alexe 1-4-4-2 Rotariu in locul lui Matei in min 70 Lemac in locul lui Alexe in min 60

Gardos joaca in Anglia si nu la noi!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează