FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PETROLUL, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Poate Şumudică şi fără Wesley? » Vasluiul o vedea pe Fenerbahce la TV fără golurile brazilianului

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 20:29

Liga 1 a rămas fără cel mai bun străin din istorie, iar Vaslui şi-a pierdut liderul şi golgeterul din ultimii 3 ani şi jumătate.

Vicecampioana s-a ales cu 1 milion de dolari, dar vînzarea lui Wesley a lăsat un mare gol în ofensivă. În cele 113 meciuri în tricoul galben-verde, noul vîrf al lui Al Hilal a marcat nu mai puţin de 61 de goluri, 27 dintre ele în sezonul trecut.

A rezolvat o treime din meciuri
Cît de mult au contat reuşitele sale? Golurile lui au fost decisive în 11 partide din sezonul trecut. Adică o treime din campionat!

Wesley a adus în total prin golurile sale 23 de puncte în buzunarul Vasluiului din totalul de 70. Asta înseamnă că fără serviciile sale, moldovenii ar fi adunat numai 47 de puncte şi ar fi încheiat sezonul pe locul 8.

În aceste condiţii, Liga Campionilor şi "dubla" cu Fenerbahce ar fi rămas la stadiul de vis pentru Vaslui. Rămîne de văzut dacă Marius Şumudică va reuşi să îi menţină pe "galben-verzi" la acelaşi nivel şi fără brazilian. 

Primul test este mîine, de la ora 21:30, în faţa Petrolului. Meciul va fi pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

34% din golurile marcate de Vaslui de la venirea lui Wesley au fost reuşite de brazilian

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cartman4270
cartman4270  •  28 Iulie 2012, 11:40

Parerea mea e ca va fi mai greu fara Wesley dar nu imposibil.Acum e momentul lui Niculae sa demonstreze ce poate .

lucian1112
lucian1112  •  27 Iulie 2012, 23:41

din punctul meu de vedere vasluiul va fi cel putin de buna ca sezonul trecat pt ca au jucatori valorosi antal , sanmartean , nicolaien mai sunt si daca nu era wesley sezonul trecut in teren cu siguranta era alt cineva si marca el o marte din golurile pe care lea dat wesley ca doar wesley nu era foarte foarte bun el primea o pasa foarte buna de la adailton respectiv sanmartean si o baga in poarta poate cel putin jumate din golurile lui le dadea inlocuitorul lui nu e la mintea cocosului ce ziceti ? si vasluiul a luat pe el 3 mil de dolari nu 1 si el va avea acolo un salariu aproximativ de 2 milioane de dolari

gexge74
gexge74  •  27 Iulie 2012, 21:34

Eu, cred ca ... NU POATE! D-nul Porumboiu ar fi mai bine sa vanda clubul sau sa se retraga. Mai bine il tinea pe Wesley pana la 80 de ani ca sa poata face in continuare performanta. Stupida intrebare domnilor ziaristi! Va propun sa vb despre altceva! Intrebare: Se poate face fotbal in Romania fara Mircea Sadu sau fara Dumitru Dragomir?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează