FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu îi ”suflă” pe Bourceanu şi Goga! » Steaua îi vrea, Vasluiul se înţelege cu ei

Steaua a anunţat de zeci de ori că îi vrea pe Bourceanu şi pe Goga, dar Vasluiul s-a înţeles între timp cu ei
Steaua a anunţat de zeci de ori că îi vrea pe Bourceanu şi pe Goga, dar Vasluiul s-a înţeles între timp cu ei

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 20:49

Fotbaliştii vor să rezilieze contractele cu Timişoara reclamînd că n-au fost plătiţi şi pot semna cu moldovenii după 10 septembrie.


Steaua mai taie nume de pe lista fotbaliştilor pe care îi aşteaptă. Alex Bourceanu şi Dorin Goga nu mai sînt "ca şi făcuţi" pentru roş-albaştri. FC Vaslui va fi destinaţia lor dacă amîndoi devin liberi de contract. Atacantul are deja memoriu depus de o lună, mijlocaşul va proceda la fel. Ambii solicită să scape de Timişoara fiindcă nu le-au fost plătite salariile.

Adrian Porumboiu vrea să profite de asta şi să-i deturneze din drumul spre Steaua, pe care îi aduseseră tratativele dintre Gigi Becali şi Marian Iancu. Vaslui nu a avut dreptul să legitimeze jucători noi nici în această campanie de transferuri, din cauza unei sancţiuni pe care a primit-o de la UEFA, dar scapă de interdicţie după 10 septembrie, cînd poate să semneze cu orice fotbalist liber de contract. Aşa cum vor deveni, probabil, Bourceanu şi Goga.

Patronul moldovenilor i-a acontat pe jucători oferindu-le condiţii financiare mai bune decît cele pe care le propunea Steaua. Închizătorul a refuzat 120.000 de euro anual plus 100.000 de euro la semnătură din Ghencea, fiindcă la Timişoara ia oricum mai mulţi bani, 180.000 de euro! Iar Goga, plătit în Banat cu 30.000 de euro pe lună, e şi el mai accesibil pentru Vaslui decît pentru Bucureşti.

8 goluri a marcat Goga (27 de ani) în 29 de meciuri jucate pentru Timişoara în sezonul trecut, mai multe decît oricare atacant al Stelei

25 de partide a prins Bourceanu în ediţia trecută din Liga 1. El a lipsit o perioadă din cauza unei accidentări şi a revenit abia pe finalul stagiunii

"Bourceanu să vină, dacă vrea! I-am transmis impresarului oferta, să se hotărască dacă-i convine sau nu!"
Gigi Becali, patron Steaua

S-au mai luptat şi înainte
Becali şi Porumboiu au mai avut aceleaşi ţinte pe piaţa transferurilor. Singura dată cînd s-au certat pe un jucător a fost atunci cînd Steaua, la cererea lui Stoichiţă, încerca să-l ia pe rwandezul Edwin Ouon, de la APOEL Limassol. Gigi şi Porumboiu s-au certat atunci fiindcă şeful din Ghencea l-a acuzat pe moldovean că a vrut să-i fure jucătorul. Pînă la urmă, nici unul dintre ei nu l-a mai luat pe african.

Mai rămîn Moraes şi Prepeliţă
Steaua mai are doi fotbalişti care depind de Comisii. Junior Moraes şi Andrei Prepeliţă vor deveni roş-albaştri dacă ies învingători din procesele cu Bistriţa, respectiv cu Universitatea Craiova. Becali e convins că se va rezolva favorabil jucătorilor: "E posibil ca ei doi să vină înaintea primei etape de campionat. Îmi place că sînt fotbalişti pe care îi ştim bine".

Continuă să vorbească de un bosniac
Mihai Stoica l-a remarcat pe Sovsici, de la NK Zagreb, în meciul amical pe care Steaua l-a disputat contra croaţilor. Mijlocaşul ofensiv bosniac are 21 de ani şi a impresionat. A marcat un gol spectaculos şi a condus jocul echipei lui. Becali a aflat de el: "M-a sunat MM şi mi-a zis de Sovsici, dar să vedem dacă-l luăm. Am auzit că ar fi foarte bun".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
brod
brod  •  20 Iulie 2011, 15:51

nu va luati dupa zvonistica domnilor articleri! se pune la gramada, tot ce le trece prin cap. din pacate pentru ei si pentru cititori, editia on line trebuie alimentata permanent cu lucruri tari, chiar daca ulterior apar altele, eventual mai moi. aveti putintica rabdare... se va vedea, pana la urma, cine a avut informatii sigure si cine nu..

trident
trident  •  17 Iulie 2011, 23:44

Am vazut meciul ,,adevarata finala" cum spun lingai fotbalului romanesc. Otelul mi-a placut dar Steaua are si va avea serioase probleme. Insa nici una dintre ele nu cred ca vor lua campionatul anul asta. In ceea ce-i priveste pe cei doi Bourceanu si Goga nu au decat sa se duca daca doresc asta. Poli are inlocuitori pentru ei fiti linistiti. Si daca maine TAS da o decizie favorabila pentru Timisoara sa vezi circ. Si nu stiu de ce dar cred ca asa va fi. Si daca Poli va juca in Liga I iar se va bate la titlu, fiti siguri de asta. Si uite asa vom vedea o gramada de sinucideri in randul "prietenilor acestei echipe" MAINE TAS VA DA VERDICTUL : NEVINOVAT

iwindr
iwindr  •  16 Iulie 2011, 14:58
Postat de samy15 pe 16 Iulie 2011, 11:13

Multi dintre VOI , NU MERITATI CETATENIA ROMANA.

Da, tu esti exemplul perfect!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează