FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Porumboiu: "Lui Gigi i s-a tăiat macaroana, în curînd va discuta doar despre magazioner"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

Adrian Porumboiu îl ironizează pe Gigi Becali după ce acesta din urmă l-a jignit. Finanţatorul lui FC Vaslui a declarat pentru gsp.ro:


"Lui Gigi i s-a tăiat macaroana la Steaua şi peste ceva timp o să poată să discute doar despre magazionerul din Ghencea.

Se comportă precum un suporter din peluză şi a preluat şi limbajul acesta. Nu am cuvinte să-i răspund la modul la care m-a jignit. Ăsta e Gigi Becali, europarlamentarul"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  05 Iulie 2010, 00:14

ACESTA E JIJI F ECALI!!! UN MUNTE DE INCULTURA , UN MONUMENT DE PRO STIME , UN RE TARDAT SI MA ABTIN SA I MAI FAC COMPLIMENTE... PACAT DE STEAUA SI DE SUPORTERII ADEVARATI CARE IUBESC ACEA ECHIPA SI FOOTBALL UL ROMANESC. RESPEKT

grandaddy
grandaddy  •  04 Iulie 2010, 10:37

De vina sunteti voi ca bagati in seama un animal bolnav ca F ecali.

nikvaslui
nikvaslui  •  04 Iulie 2010, 09:17

ce poti sa ceri de la un cioban? Vrei sa auzi injuraturi si sa vezi balamuc foarte simplu te duci in ghencea si le ai pe toate,pai voi credeati ca becali e mai sus decat suporterii stelei,v-ati inselat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează