FOTBAL  »  Superliga  »  DE CE A PLECAT HALA DE LA GLORIA?

Poţi să crezi? » Halagian, dat afară de Pădureanu pentru că ar fi pus jucătorii să se bărbierească!

Florin Halagian
Florin Halagian

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 14:50

Directorul tehnic al bistriţenilor, Florin Halagian, nu se află la stadionul din Ştefan cel Mare pentru meciul Gloriei cu Dinamo dintr-un motiv nemaiîntîlnit în Liga 1. Tehnicianul de 72 de ani s-ar fi despărţit în această dimineaţă de Gloria din cauza unor certuri cu jucătorii pe motive de bărbierit! Halagian a confirmat despărţirea, dar nu a vrut să detalieze.

Aseară, în tabăra bistriţeană cantonată la Bucureşti a izbucnit un conflict între Hala şi o parte a jucătorilor Gloriei. Este vorba despre Riccardo Corallo, Simone Cavalli şi Antonino D'Agostino. Halagian le-a ordonat "macaronarilor": "Dacă nu vă bărbieriţi urgent, nu jucaţi cu Dinamo!". Şocaţi de doleanţa antrenorului, jucătorii au refuzat să se conformeze: "Mai bine nu jucăm!", iar apoi s-au dus şi s-au plîns preşedintelui Jean Pădureanu, aflat şi el cu echipa la Bucureşti. Între italieni şi Halagian, "Lordul" a ales să se despartă de antrenor.

"E adevărat că m-am despărţit de Gloria, dar nu discut motivul pentru care s-a întîmplat asta", s-a limitat să afirme Halagian pentru GSP.ro.

De cînd a venit la Bistriţa, sursele Gazetei spun că Halagian a fost protagonistul şi al altor întîmplări la fel de spectaculoase. De exemplu, pe Vali Năstase l-a învoit pentru cîteva zile. Cînd stoperul s-a prezentat din nou la antrenamente, a urlat către oamenii din staff: "Ce caută ăsta la mine în antrenament? Să fie scos afară!". Degeaba au mai încercat secunzii să-i aducă aminte "Armeanului" că "Pepene" lipsise chiar cu acceptul lui.

Antrenorul şi-a pus vestiarul în cap şi prin mai multe interdicţii pe care le-a aplicat în lot. Una dintre ele se referea la consumul de cafea, interzis jucătorilor. Bistriţenii au refuzat să o respecte, unii povestind că-şi comandau o cafeluţă chiar de faţă cu antrenorul: "Am băut cafea pînă la 30 de ani şi-acum vine bunicul ăsta să ne facă teoria chibritului?!".

Halagian a fost numit ca director tehnic la Gloria în urmă cu aproape 3 săptămîni şi a prins 4 meciuri la Bistriţa, echipa înregistrînd o victorie, un eşec şi două remize.  Echipa va fi condusă în continuare Nicolae Manea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
danutz1
danutz1  •  28 Aprilie 2011, 19:07

Nu cred o iota din toata povestea asta cred ca pana la urma tot de la banuti sau certat

bogdan_ch3loo
bogdan_ch3loo  •  28 Aprilie 2011, 18:20

il vrei la steaua ?

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  28 Aprilie 2011, 17:12

se sa barbiereasca ca sa scape de ce?? de obrazul gros din pricina blaturilor...mi se pare corect,nu? ca mi-e si rusine de echipa asta de netrebnici.dupa ce s-au vazut aproape scapati de retrogradare au zis hai sa dam si meciul asta lui Dinamo, ca doar sunt 6 pct. intre noi si Craiova..oare cand il ia 'al de sus pe tata Jean?? ca decat sa jucam asa in A,mai bine in B ca numai ne facem de ras cu prestatiile astea jalnice in prima liga

Vezi toate comentariile (20)
Comentează