FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 1-2

Premieră la Dinamo » Cornel Dinu a fost mulţumit de jocul ”cîinilor” :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 10:44

Cornel Dinu, consilierul de încredere al lui Ionel Dănciulescu, a fost satisfăcut de jocul şi de rezultatul obţinut de Dinamo, 2-1 cu Gaz Metan, la debutul noului tehnician al ”cîinilor”.
"Sînt mulţumit. S-a dovedit că, în timp foarte scurt, pot fi combinaţii tactice premeditate ce pot da rezultate. Au fost încercări de a se juca pe culoar prin care s-au compensat deficienţe care s-au adunat în timp.

Jucătorii au evoluat la sacrificiu, de mult n-am mai văzut asta la Dinamo. Au fost şi impedimente la care fotbaliştii au făcut faţă, Gaz Metan a fost favorizată de arbitri, Grecu nu merita «roşu»", a spus Cornel Dinu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  23 Noiembrie 2014, 12:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cînd aveți de gînd să/l banați definitiv pe dobitocul ăsta cu toate clonele lui?

ionutgabriel94
ionutgabriel94  •  23 Noiembrie 2014, 11:04

Lupta Dinamo , ca n-avem incotro / Din cenusa sa renasca mare Dinamo. Si daca vei lupta , jur ca nu-mi va pasa , De vei invinge sau vei pierde, intruna voi canta !

cainelup
cainelup  •  23 Noiembrie 2014, 11:04

Acum ce sa spuna papusarul Cornelus dupa ce si-a gasit marioneta preferata ? Ca dinamovist imi doresc sa fie chiar asa, dar ma indoiesc tare de tot. Victoria, la limita, in fata unei echipe aflate aproape de zona retrogradarii nu e tocmai un rezultat mare. Mi-l amintesc pe Dinu, cu Danciu de mana, in fata galeriei care-l injura p-ala si cerandu-le sa-l lase in pace. In momentul asta Danciulescu este extensia, asupra echipei, a unui Dinu pe care nu-l mai vrea nimeni ca manager.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează