FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Prima reacţie a lui Gigi Becali după condamnare: "Cum să distrugi o familie în halul ăsta? Am greşit că m-am întors în ţară"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 19:08

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare şi a oferit primele declaraţii după decizia din această după-amiază.

"Eu nu m-am ascuns în spatele biroului parlamentar, nu ai de ce să te ascunzi. Merg acasă la familie, rog organele să aibă măcar un minim de decenţă şi de eleganţă şi de respect şi să aştepte să mă prezint singur, fără să vină cu mascaţi.

Dacă ei au crezut că o să dea drumul la Schengen cu Becali este problema lor, dar asta e situaţia. Am vorbit cu familia mea, sora a leşinat din păcate. Ce vrea Dumnezeu, asta e, aşa a zis mama.

Îmi pare rău, la ora asta sînt achitat de 5 judecători şi condamnat de 3 judecători. O să merg la CEDO. Toate demersurile pe care le pot face le voi face. Pentru familia mea.

Cum să condamni un om şi să distrugi o familie în halul ăsta pentru ceva ce s-a întîmplat acum nu ştiu cîţi ani. În seara asta fac bagajele şi mă prezint acolo.

Cel mai mare regret al meu este că nu am rămas europarlamentar. Un alt regret al meu este că nu am aşteptat decizia acolo unde trebuia şi nu mai veneam aici. Sînt trădat de statul român.

M-am gîndit să cer graţierea lui Băsescu. Dacă se poate, o să fac.

Asta e crucea pe care trebuie s-o duc. Doamne, dă-mi putere, să fie şi familia mea puternică".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (131)
tenko
tenko  •  21 Mai 2013, 14:48

"Cum să condamni un om şi să distrugi o familie în halul ăsta pentru ceva ce s-a întîmplat acum nu ştiu cîţi ani." - uite TUPEU de ordinar, adica ce vrea sa spuna, ca daca a furat acum "nu stiu" cati ani, nu e vinovat? sper sa putrezesti in puscarie, cioban nesimtit, ce te-ai imbogatit de pe urma amaratilor suporteri de rezultat, ti-ai umplut buzunarele din banii oamenilor simplii si acum ceri sa fii tratat special! nu meriti 3 ani, meriti 30 de ani de puscarie! Europarlamentarul Romaniei, parlamentar USL-in guvern= hot si mafiot de profesie, tipic romanesc!

iwineuu
iwineuu  •  20 Mai 2013, 23:42

Vesti proaste.....Gsp intra in faliment :(. Cica i-au pus sechestru pe bunuri lui Gigi.......

georgeudrescu
georgeudrescu  •  20 Mai 2013, 23:32
Postat de tac77stelist pe 20 Mai 2013, 22:57

LA PARIU FAC CA DUPA NICI DOI ANI VA FI ELIBERAT ! DACA A SCAPAT DE PUSCARIE NASTASE ATUNCI SCAPA SI BECALI...DAR E UN SEMN BUN TOTUSI DACA BECALI FACE PUSCARIE CU SIGURANTA VA FACE PUSCARIE SI BORCEA SI COPOS SI RESTUL!!! ASTA E UN SEMN CA JUSTITIA CHIAR NU SE JOACA !!! ORICUM SI EU AS FACE 3 ANI DE PUSCARIE PENTRU AVEREA LUI BECALI !!!!

Unii ar face trei ani de pușcărie doar pentru masa si casa

Vezi toate comentariile (131)
Comentează
Close