FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Profilul lui Paul Pîrvulescu » Copil harnic şi ascultător, cu premii pe bandă la juniori

Paul Pîrvulescu
Paul Pîrvulescu

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 16:41

Proaspăta achiziţie a Stelei, mijlocaşul Paul Pîrvulescu,a prins gustul pentru fotbal încă din copilărie. Dat fiind faptul că tatăl său, Eugen, activa la grupele de copii şi juniori ale Gazului Metan, Paul a început fotbalul la vîrsta de 7 ani la grupa pregătită de fostul arbitru Iosif Biro, actualul director general adjunct al grupării medieşene.

“Avea o viteză şi tehnică bună, era un jucător cerebral încă de la o vîrstă fragedă, cu o capacitate de efort deosebită. A fost un copil harnic, ascultător, care nu s-a sustras de la nici un antrenament. Nu aş avea să îi reproşez ceva, a fost un copil deosebit, întotdeauna pregătit pentru antrenament”, l-a descris Biro.

“De mic l-am folosit tot pe banda stîngă, însă puţin mai în zona centrală pentru că aveam un sistem cu două vîrfuri iar el evolua undeva în spatele acestora”,a mai adăugat medieşeanul.

“Îmi aduc aminte că pe timpul copilăriei am început cu grupa lui Paul pe la turneele de sală. Erau mici, iar duelurile interesante erau cele cu Sibiu. Pe urmă, după ce au mai crescut i-am înscris în campionatul judeţean iar apoi am intrat cu echipa în competiţia naţională. Pe la 13-14 ani am ajuns pînă în faza semifinalelor, după ce am cîştigat pe plan judeţean, apoi am ocupat prima poziţie la etapa zonală. Din păcate am pierdut cu echipa Şcolii de fotbal Gică Popescu. De mic a fost remarcat, drept dovadă titlurile de golgeter şi cel mai tehnic jucător pe care le-a primit în competiţiile la care am participat”, a precizat Biro.

“Sigur va face faţă la Steaua pentru că este un copil serios, educat, care ştie ce vrea de la viaţă.Cred că se va impune datorită calităţilor sale de fotbalist, seriozităţii şi a caracterului puternic. Transferul la Steaua reprezintă un pas foarte mare pentru el. Să ştiţi că poate evolua atît pe banda stîngă cît şi pe partea dreaptă, iar dacă o să urmăriţi meciurile Gazului Metan o să vedeţi că antrenorul Cristi Pustai schimba de cîteva ori pe meci mijlocaşii de benzi între ei”, a concluzionat Biro.

A semnat în 30 de secunde
Paul Pîrvulescu s-a înţeles rapid cu gruparea roş-albastră. După ce oficialii stelişti s-au arătat interesaţi de serviciile sale, mijlocaşul medieşean nici nu a stat pe gînduri şi a bătut palma aproape instantaneu cu Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  05 Ianuarie 2012, 23:58

baiat destept

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  05 Ianuarie 2012, 19:53
Postat de tamplaru pe 05 Ianuarie 2012, 18:32

sa va fie rusine! ce a facut steaua si JIJI e cea mai mare sarlatenie din fotbalul romanesc mi e rusine k is stelist iar despre parvulescu esti 0 caracter

Mai baiatu', ti-ai dat cu randeaua prin cap?

bodnarvasile
bodnarvasile  •  05 Ianuarie 2012, 18:59
Postat de tamplaru pe 05 Ianuarie 2012, 18:32

sa va fie rusine! ce a facut steaua si JIJI e cea mai mare sarlatenie din fotbalul romanesc mi e rusine k is stelist iar despre parvulescu esti 0 caracter

imi este rusine cat de ..P..R..O..S..T.... esti si zici ca esti si Stelist.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează