FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Promisiunea lui Craioveanu pentru Piţi: David Lopes

David Lopes
David Lopes

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

În cazul în care Piţurcă va semna cu Steaua, fostul său elev de la Craiova i-a promis că i-l va duce în Ghencea pe stoperul brazilian.

Steaua nu se ocupă doar de vînzări, ci lucrează şi la campania de achiziţii. Primul nume care ar putea veni în Ghencea e cel al brazilianului David Lopes, fundaş central brazilian, care ultima oară a jucat în liga a doua din Spania, la Cordoba.

Lopes a rămas liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu clubul spaniol în această vară şi are multe propuneri de transfer, inclusiv de la Dinamo şi de la Al Nasr, echipa antrenată de Walter Zenga. Asul din mîneca Stelei e însă Gică Craioveanu, cel care e bun prieten cu agentul stoperului sud-american şi i-a promis lui Piţi că în cazul în care va prelua trupa din Ghencea ar putea să-l convingă pe fotbalist să vină la Steaua.

Lopes a jucat în ultimii 5 ani în Croaţia, la Osijek, în Rusia, la Terek Groznîi, şi sezonul trecut la Cordoba, în Segunda Divison. "E un colos, are 1,90 metri şi 85 de kilograme şi principala lui calitate e forţa", a spus Craioveanu despre el, exact "portretul-robot" al fundaşului central pe care îl caută Piţi.

35 de minute a jucat Lopes în ultimele 6 luni, el bifînd un meci întreg pe 5 decembrie 2009, în meciul Cordoba - Alicante 1-1

Îl pierd şi pe Gardoş?
După ce nu a reuşit să-i transfere pe Tameş şi Păcurar, Steaua e pe punctul de a pierde şi unul dintre fundaşii centrali pe care pusese ochii Piţurcă. Florin Gardoş (21 de ani), de la Concordia Chiajna, a fost ofertat oficial de Astra, echipă pe care o va antrena Mihai Stoichiţă. "Singurii care au venit la noi, au întrebat de el şi au şi făcut o ofertă sînt cei de la Astra. Steaua şi Vaslui doar au întrebat prin telefon şi atît", a declarat Mircea Minea, patronul grupării din Chiajna. (Cristi Voinea)

Băut, a pierdut permisul!
Cristi Tănase atrage necazurile. Mijlocaşul a rămas fără permis în noaptea de marţi spre miercuri, fiind prins de Poliţie conducînd cu permisul suspendat şi sub influenţa alcoolului. Agenţii l-au testat, i-au înregistrat o alcoolemie de 0,2 la mie şi i-au reţinut carnetul pentru o lună de zile.

Il Luce despre Piţurcă
Antrenorul lui Şahtior Doneţk a comentat eventuala instalare a lui Victor Piţurcă pe banca Stelei. "Sînt absolut convins că Piţurcă ar reveni cu o dorinţă extraordinară de a reuşi, de aceea şi dificultatea tratativelor cu Gigi Becali. Banii sînt importanţi, dar nu decisivi. Organizarea şi relaţiile dintre jucători şi conducere sînt mult mai importante", a declarat Il Luce la GSP TV.

Rădoi rîde de Dinu
Fostul căpitan al Stelei i-a dat ieri replica lui Cornel Dinu după ce oficialul lui Dinamo a spus că nu mai merită să joace în echipa naţională. "Mă aşteptam ca Dinu, care vorbeşte numai din DEX, să ştie la ora asta că Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite sînt două ţări diferite, nu una şi aceeaşi, cum a zis el", a spus Rădoi.

- Străinii din lotul Stelei nu vor fi nevoiţi să se prezinte la vizita medicală de mîine, ei fiind aşteptaţi direct la reunirea de luni.
- Ducu Ninu, care revine după împrumutul la Farul, anunţă că vrea să rămînă. "Şi portar aş accepta, numai să joc la Steaua", a spus Ninu.
- Dacă va semna cu Steaua, Piţurcă nu va modifica datele de cantonament din această vară. Primul va fi între 19 iunie şi 2 iulie, al doilea între 5 şi 16 iulie

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
marbostgms
marbostgms  •  22 Iulie 2010, 09:43

Opa !! A ajuns un analfabet precum Radoi sa-l corecteze pe Dinu ! Mai baiatule in afara de cartile:popa ,dama, valet, ai mai citit ceva pana acum ??? Si tu, la fel ca nasul tau, aveti impresia ca banii va dau si cultura !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează