FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Protest al ultraşilor de la Petrolul » 1.000 de plîngeri penale împotriva Jandarmeriei Bucureşti

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 decembrie 2013 23:16

Reprezentanţii galeriei Petrolului Ploieşti au decis să facă 1.000 de plîngeri penale la adresa Jandarmeriei Bucureşti în urma incidentelor petrecute înaintea jocului cu Steaua Bucureşti.

„A fost un abuz fără margini din partea Jandarmeriei Bucureşti la adresa noastră. Am fost opriţi în cîmp unde am fost loviţi fără milă.

Ceva de neimaginat. Oamenii noştri, loviţi la cap şi picioare, au depus cereri pentru a obţine certificate medico-legale.

După aceea, toţi suporterii care se aflau în mijloacele de transport vor depune plîngeri penale asupra Jandarmeriei Bucureşti”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Bogdan Dinu, unul dintre liderii galeriei petroliste.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
alinadumitru
alinadumitru  •  05 Decembrie 2013, 00:43
Postat de viorelradu2005 pe 04 Decembrie 2013, 16:14

Papusa dar in cate deplasari ai fost in mod organizat?

papusa sa le spui pustoaicelor de varsta ta... am fost cu galeria echipei in 2 deplasari si de fiecare data s-a ajuns la violente pt ca printre noi erau cativa betivi care au facut scandal, dupa aceste experiente am hotarat sa merg doar la meciurile de acasa

kikyo76
kikyo76  •  04 Decembrie 2013, 19:31
Postat de alinadumitru pe 04 Decembrie 2013, 14:30

ia urmeaza-i tu daca tot ii apreciezi. mi-ar placea sa te vad in special cand te duci dupa certificatul de la legist. oameni cu creier cat aluna care apreciaza alti oameni cu creier cat unghia, cum poti sa-i numesti pe frustratii aia exemple???????????Comentariul tău...

Saraca de tine. Esti femeia vreunui jandarm de le iei atat apararea? Numai tampenii zici.

kikyo76
kikyo76  •  04 Decembrie 2013, 19:29
Postat de alinadumitru pe 04 Decembrie 2013, 14:39

nu stiu ce varsta ai tu roman bun dar eu pot sa iti spun sincer ca merg pe stadion de peste 30 de ani, in calitate de suportera si nu de huligan, si nu am vazut niciodata incidente provocate de jandarmi...nu s-a luat nimeni de mine atata timp cat mi-am vazut de treaba si m-a interesat doar meciulComentariul tău...am vazut la stiri ca la fiecare confruntare intre suporteri-jandarmi sunt raniti din ambele tabere..eu nu as crede ca oamenii aia vor la spital, eu cred ca si ei vor sa aiba o misiune linistita si la final sa mearga acasa la familii.

Si foarte probabil nu ai fost victima unui talharii si nici nu ai vazut pe cineva care sa fie. Asta nu inseamna ca nu exista talharii. Gandeste inainte sa vorbesti

Vezi toate comentariile (33)
Comentează