FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac a egalat o legendă dinamovistă în cupele europene! :O

Articol de - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 21:37

Din această seară, se poate pune semnul egal între Cornel Dinu şi Cristi Pulhac. Nu din punct de vedere al performanţelor sportive, ci al prezenţelor în cupele Europene. :)


Titular în banda stîngă la duelul din Europa League împotriva lui Metalist Harkov, Pulhac a ajuns la al 33-lea meci în cupele europene în tricoul lui Dinamo. Această apariţie a însemnat şi egalarea numărului de prezenţe ale lui Cornel Dinu în Europa. Fostul mare jucător dinamovist a strîns tot 33 de apariţii în cupele europene în tricoul "cîinilor". Cei doi sînt la egalitate, pe locul 4 în clasamentul all-time.

Liderul acestui clasament este lunetistul Claudiu Niculescu, acesta avînd 43 de prezenţe pentru Dinamo în cupele europene.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
lucell
lucell  •  23 August 2012, 23:56

sigur a egalat si alta legenda dinamovista la consumul de alcool si ma refer la semeghin

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  23 August 2012, 22:41
Postat de titi_axe_10 pe 23 August 2012, 22:18

vai de capul lui ...................................e singuru care trage echipa in jos.

este adevarat ca este un jucator destul de slab dar parca si-a mai revenit fata de sezonul trecut,oricum cand nu joaca Rus,Pulhac e cel mai slab de pe teren

titi_axe_10
titi_axe_10  •  23 August 2012, 22:18

vai de capul lui ...................................e singuru care trage echipa in jos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează